WoodSlack Festival 2017 vol.3

Akce Světlá nad Sázavou

WoodSlack Festival 2017 vol.3
Festivaly, Koncerty
Další akce ve městě Světlá nad Sázavou

WoodSlack Festival 2017 vol.3

Třetí ročník je tu!!! ♥

K našim třetím narozeninám jsme si nadělili dárčeky v podobě 4 festivalových dnů, 7 kapel, 3 filmů a alespoň 45 lajn, různých délek. Prostě do třetice všeho dobrého, takže vem si volno a doraž za námi.

Od čtvrtka volné capkání a večer filmy. Páteční ráno začneme pozvolna jógou, výrobou barefootových botek a zdokonalit se můžeš i v capkání po lajně, pod dohledem neskutečný kočky :). Exhibice na longline a posezení na dece ve společnosti přátel. Večer Ti k pivu zahrají pohodové kapelky, které ukončí náš večer.

Sobotní ráno se protáhneš s nejskvělejší insturktorkou jógy, poté nabere den lehké obrátky a vrhneme se na závody ve speedline a trickline, vyrobíme pár botek a pomalu se necháme unášet směrem k večernímu programu. Zopakujeme svoje nabité umy ze dnů předešlých a protáhneme svá těla, nejen, na lajně. Zregenerujeme tělo, mysl a nabereme síly na večerní hopsání v kotli na kapely.

V neděli se začneme, ač nechtěne, vracet do reality a pomalu se připravovat, že zase začne pondělí a s ním povinnosti, povětšinou, pracovní.. :-)

Stanové městečko je opět připraveno pro ty, co to k nám mají dálku dalekou. Klasický plácek za kládou s malou úpravou, pro nocležníky bez stanu bude připravený vojenský stan - kapacita omezena, kdo dřív příjde, ten dřív spí... Sprchy zajištěny v pěší vzdálenosti, cca 5 minut chůze. V celém lesoparku je zákaz rozdělávání ohně a manipulace s otevřeným ohněm. Domácí mazlíčky doporučejeme nechat doma, pokud sebou pejska, kočičku, hada nebo žirafu přivedeš, musíš je mít připnuté na vodítku - není to náš výmysl, jedná se o nařízení města, které musíme akceptovat.
Vstupné dobrovolné! :)

Momentálně je to asi vše, brzy přihodíme více infa...


Brzy nashledanou :) v parku, tam u nás doma :)!

___________________________________________________

Volume no. 3 is here! <3

For our third birthday, we have prepared 4 festival days, 7 music bands, 3 movies and at least 45 lines of various lengths. So, just take a few days off and join us!

We will start on THURSDAY; you can enjoy the lines during the day and some movies in the evening.

On FRIDAY, we’ll wake up with a bit of yoga in the morning, make barefoot sandals and improve our slack-skills under the supervision of a beautiful slack-chick :). There will also be a longline exhibition, or you can just chill with your friends in the park. In the evening, let’s grab some beer and dance to the music of the bands.

SATURDAY morning will begin with some yoga stretching (guided by our greatest instructor) because we need to be fresh for speedline and trickline contests, shoe making and the evening programme. We will strengthen our skills and bodies (not only on the lines), regenerate and relax before the evening party. Lots of music and dancing again!

On SUNDAY, we might slowly start to prepare for the reality of our everyday lives… :)

There will be a CAMPSITE again, a well-known place behind the tree log. For those without a tent, there will be a big army tent, but the capacity is limited, so be prepared that first come, first served (OK, first come, first sleep). SHOWERS are located within a 5 min walk.

PLEASE, keep in mind that making fire/any manipulation with open fire is strictly prohibited within the whole area of the park. We recommend that you leave your pets at home, but if you come with your dog, cat, snake or giraffe, you must keep them on a leash. Remember and accept that, please, as these rules were established by the city council and we have to follow them.

The ENTRY is officially free of charge but we really appreciate donations. THANK YOU!

That’s all for now, more info coming soon… :)

Looking forward to seeing you!

Místo konání akce: WoodSlack Fest, Zámecká 1, Světlá nad Sázavou
Datum začátku akce: 25. Května 2017 17:00
Datum ukončení akce: 28. Května 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.6675N 15.4073E

Případné změny si prověřte na webu akce WoodSlack Festival 2017 vol.3

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
VLASTA REDL & KAPELA
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov
Rodinný den v sadech
Městské sady, Pelhřimov
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou
Čarodějnice
Rybník Stráž, Pelhřimov