Wrekmeister Harmonies (US)

Akce Brno

Wrekmeister Harmonies (US)
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
WWW.KABINETMUZ.CZ
Další akce ve městě Brno

Wrekmeister Harmonies (US) & Caudal & Ångström

Kabinet MÚZ uvádí:

Wrekmeister Harmonies
Po roce se projekt JR Robinsona a Ester Shaw vrací do Česka a se svojí novou deskou The Alone Rush, na které se podílel i bubeník Swans Thor Harris a vychází 13. dubna. Tento projekt nejlépe popsal sám JR Robinson na kapelním bandcampu. Sám JR Robinson tvrdí, že vnímá život jako dlouhý, postupný proces rozkladu. Světlo se ztrácí do temnoty, zatímco nevinnost podléhá zlu moderní společnosti. Právě tento pohled na svět a emoce, které vzbuzuje, odráží jeho hudba.

https://wrekmeisterharmonies.bandcamp.com/

Caudal
Trio Caudal o sobě hovoří jako o trancepunkové kapele a je to nálepka stejně vtipná jako trefná. Kompozice – a vlastně není důvod nehovořit jednoduše o písničkách – Caudal začínají nenápadně a rozkvétají do nečekané vzletnosti, postpunk se snoubí s kraut rockem, okamžité požitky s dlouhotrvající hypnózou. Kapela si posluchače vodí díky nekompromisní rytmické sekci, zatímco v repetitivních kytarových pasážích mu ponechává naprostou volnost. V jeden moment tak dokáže přenášet na docela jiná místa a zároveň jitřit smysly tady a teď. Když na serveru Cvlt Nation recenzovali předešlé EP „Ascension“, srovnávali dopad nahrávky s působením hudby kapel Swans, Battles, Don Caballero, Neu a Godspeed You! Black Emperor najednou. Přehnané? Výstižné.

https://caudal.bandcamp.com/

ÅNGSTRÖM
Mladá brněnská kapela houpající se na vlnách temných syntezátorů, burácejících kytar a hypnotizujících bicí. Absence zpěvu podtrhuje scénický charakter jejich vystoupení. Za první rok své existence stihli odehrát spoustu koncertů po boku kapel jako Djevara (UK), The Prostitutes, ESAZLESA nebo Affordable hybrid (SWE) a stali se vyhledávanou kapelou zajímavých akcí. Nahrávka zatím chybí, ale své první studiové album se chystají vydat na podzim tohoto roku na labelu Happy Mutant.

https://www.youtube.com/watch?v=IZ-cVNKXt84

Sledujte Kabinet MÚZ
https://www.instagram.com/kabinet_muz/
http://www.kabinetmuz.cz/

TICKETS: 160/190/220

Místo konání akce: Kabinet MÚZ, Sukova 4, Brno
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/wrekmeister-harmonies+caudal+angstrom/gfac/
Datum začátku akce: 1. Května 2018 20:00
Datum ukončení akce: 1. Května 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1956N 16.6125E

Případné změny si prověřte na webu akce Wrekmeister Harmonies (US) & Caudal & Ångström

Jméno organizátora: Kabinet MÚZ
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
SILNÉ REČI V BRNE
Dělnický Dům Židenice, Brno
UDG & Pekař
Fléda Club, Brno