Yellow Claw in Retro Music Hall 2018

Akce Praha

Yellow Claw in Retro Music Hall 2018
Zábava, párty
Web organizátora:
www.retropraha.cz/
Další akce ve městě Praha

Yellow Claw in Retro Music Hall

Žádné průtahy, zdržování nebo okecávání. Prostě a jednoduše – populární holandské uskupení Yellow Claw přijede do Prahy. Konkrétně v pondělí 30. dubna 2018 (druhý den je státní svátek) se zakladatelé Barong Family předvedou v plné polní našemu publiku.

Yellow Claw
DJský tým z Amsterdamu, který mixuje širokou paletu žánrů od trapu a hip hopu přes dubstep až k hardstyle. Jim Aasgier, MC Bizzey a Nizzle se jako Yellow Claw sešli v roce 2010, o tři roky později už vydávali vlastní nahrávky na respektovaných tanečních labelech, například na Diplově Mad Decent či věhlasném Spinnin Records.

Za sedm let si stihli vybudovat tak silnou pozici, že jejich Barong Family patří mezi nejsilnější značky na poli elektronické taneční hudby. Kluci jsou pak známi především pro své tvrdé sety, které umí okořenit i správným hypem do mikrofonu. Toho si všimli i pořadatelé Tomorrowlandu, kde se Yellow Claw poprvé objevili v roce 2013, tedy pouhé tři roky od svého vzniku, a v roce 2017 už řádili na mainstage. Nesměli chybět ani na EDC v Las Vegas, kde v roce 2016 vystoupil naposledy jako trio a od té doby pokračují ve dvou.

Na kontě mají i dvě studiová alba, kdy to poslední vyšlo letos v březnu a nese název Los Amsterdam. Jim Aasgier a Nizzle si na tuto desku přizvali řadu věhlasných hostů z obou břehů Atlantiku. Objevují se tu DJ Snake, Tinie Tempah, GTA nebo Quavo z hiphopové formace Migos.

Není tedy pochyb o tom, že tohle bude jeden z nejtvrdších mejdanů, který kdy Retro zažilo. Postupně budeme zveřejňovat line-up doplněný ještě o naše zkušené borce z řad rezidentních DJs.

Čarodějnice se pro rok 2018 pálí jedině v oficiálním klubu Evropy 2 – Retro Music Hall.

Místo konání akce: Retro Music Hall, Francouzská 75/4, Praha
Vstupenky: http://goo.gl/8GU8hE
Datum začátku akce: 30. Dubna 2018 22:00
Datum ukončení akce: 1. Května 2018 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0745N 14.4378E

Případné změny si prověřte na webu akce Yellow Claw in Retro Music Hall

Jméno organizátora: Retro Music Hall
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha
CAVEWOMAN
Divadlo U Hasičů, Praha