Zábavné odpoledne s večerní tancovačkou

Akce Meziboří

Zábavné odpoledne s večerní tancovačkou
Zábava, párty
Další akce ve městě Meziboří

Zábavné odpoledne s večerní tancovačkou

Spolek přátel Meziboří připravuje ne sobotu 27. 5. 2017 v prostoru dojezdu mezibořské sjezdovky již 3. ročník turnaje v hodu podkovou na kůl. Jedná se již o tradiční akci, kterou se každý rok snažíme doplnit dalším zajímavým programem a zajistit tak pro naše spoluobčany a jejich ratolesti zábavný program na celé odpoledne.
Loni jsme připravili po skončení turnaje promítání filmu Ať žijí duchové! a následně „bojovou“ hru po lesních cestách inspirovanou právě tímto filmem.
Letos proběhne od 15 hodin turnaj v hodu podkovou na kůl. Jedná se o fyzicky nenáročnou hru s jednoduchými pravidly pro hráče každého věku, která dokáže být velice napínavá a dramatická. Přijďte se sami přesvědčit!
V 17 hodin začne Víceboj v netradičních disciplínách. Bude pro vás připraveno několik stanovišť s různými úkoly, a to poněkud „vypečenými“ (např. fotbalgolf, závod do vrchu poslepu za pomocí navigátora, běh s kufrem do ŠvP apod.), dále disciplíny „sportovní“ (chůze na chůdách, netradiční slalomy, opičí dráha pro malé i velké), ale i disciplíny „seriózní“ (např. střelba ze vzduchovky).
Po celé odpoledne budou mít návštěvníci akce možnost zakoupit v našich stáncích pivo, limonádu, klobásy, párky v rohlíku, ale i kávu a něco sladkého k zakousnutí.
Od 19 hodin pořádáme tancovačku pod širým nebem na tanečním parketu nasvíceném lampiony za doprovodu reprodukované hudby. Jednotlivé taneční série budou opět proloženy zábavnými soutěžemi.
Přijďte se s námi pobavit, těšíme se na vás!  Za SPM Iva Matoliaková

Místo konání akce: Sjezdová trať na Meziboří, Sjezdovka, Meziboří
Datum začátku akce: 27. Května 2017 15:00
Datum ukončení akce: 27. Května 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6253N 13.5928E

Případné změny si prověřte na webu akce Zábavné odpoledne s večerní tancovačkou

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
SIMONA V HAVLÍČKOVOM BRODE
Kulturní dům Ostrov, Havlíčkův Brod
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou
Kafe u Osmanyho
Městský dům, Přerov
SILNÉ REČI V ŠTERNBERKU
Kulturní dům, Šternberk