Zamilovaný sukničkář

Akce Plzeň

Zamilovaný sukničkář
Divadlo
Další akce ve městě Plzeň

Zamilovaný sukničkář

Premiéra Divadelní společnosti Háta

Harry Douglas, záletný americký velvyslanec ve Velké Británii, řekne své ženě Lois, že odjíždí na víkend do Skotska hrát golf. Lois naopak Harrymu oznámí, že bude na víkend v lázních a že jejich dcera Debbie odjíždí navštívit kamarádku. Harry se ovšem tajně vrací do prázdného domu, jelikož si naplánoval milostné dostaveníčko s přitažlivou sousedkou Marianne. Oba si totiž chystají splnit si své sexuální fantazie – ona jako francouzská služka, on jako Tarzan.
Debbie se vrací se svým přítelem Joem v domnění, že budou mít celý dům pro sebe. Ambasáda mezitím čelí hrozbě bombového útoku, a tak Harryho sekretářka Faye Bakerová a kapitán South z americké námořní pěchoty přijíždějí do velvyslancovy rezidence vybudovat krizový štáb. Kapitán South nechá pozemek střežit jednotkou mariňáků, takže nikdo nemůže pryč. Harry zaslechne dceru Debbie, jak si povídá s někým ve svém pokoji, a ptá se, kdo to je. Po chvilce váhání Debbie dostane spásný nápad a prohlásí, že je to její kamarádka Josephine. Joe od té chvíle stráví valnou část hry v převlečení za děvče – do kterého se navíc náruživý Harry bláznivě zamiluje!
Kapitán South má dojem, že je na stopě šílenému teroristovi, a nešikovná a lehce natvrdlá Faye málem způsobí zničení Velké Británie.
Jak tohle všechno dopadne?
››› http://bit.ly/Zamilovaný_sukničkář

Místo konání akce: Měšťanská beseda, Kopeckého sady 13, Plzeň
Vstupenky: http://www.mestanska-beseda.cz/cz/seating.aspx?ID=9247&utm_source=facebook&utm_medium=tlacitko+vstupenky&utm_campaign=zamilovany+suknickar
Datum začátku akce: 12. Listopadu 2017 19:00
Datum ukončení akce: 12. Listopadu 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7442N 13.3766E

Případné změny si prověřte na webu akce Zamilovaný sukničkář

Jméno organizátora: Měšťanská beseda
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem
Dívčí válka | Všelibice
Kulturní dům Všelibice, Všelibice
LOUTKOVÉ DIVADLO: O KOBLÍŽKOVI
Restaurace Opera, Odolena Voda