Zdraví a Duše 2017

Akce Ostrava

Zdraví a Duše 2017
Veletrhy, Výstavy
Web organizátora:
www.cerna-louka.cz
Další akce ve městě Ostrava

Zdraví a Duše 2017

ZDRAVÍ a DUŠE 22. – 24. 9. 2017 na Výstavišti Černá louka v Ostravě

Zdravá výživa, Esoterika, Alternativní medicína, Feng shui, BIO BEAUTY

Těšit se můžete na koncepci festivalu dle Feng – Shui, kde nebudou chybět odpočinkové a relaxační zóny, komerční sekce, přednáškové sály, vegetariánská restaurace a samozřejmě příjemná atmosféra pro každého z Vás.

Letos poprvé se můžete těšit na speciální akci BIO BEAUTY. Jedná se o doplnění Zdraví a Duše a vytvoření speciální nabídky z oblasti bio kosmetiky, která má u nás velký potenciál.

Novinkou letošního ročníku je zvětšení přednáškových sálů pro posluchače a jejich odhlučnění, ať si můžete přednášky plně vychutnat a mít z nich ten nejlepší zážitek. Vstup na přednášky je ZDARMA, stačí si jen koupit vstupenku.

Každoročně se účastní více než 100 vystavovatelů, kteří pod jednou střechou nabídnou vše z oblasti zdravého životního stylu (od výběru sortimentu po ochutnávky) a esoteriky. Nebude chybět veganství, raw strava, bio produkty z farem a speciální výživové poradenství. Nedílnou součástí zůstává alternativní medicína a Feng-shui, které udává správné proudění energií ve výstavních halách.
Během tří dnů Vám nabídneme více než 50 přednášek na témata, která Vás nejvíce zajímají jako např. sebepoznání a osobní rozvoj, detoxikace a ozdravné procesy organismu, zvládání různých fóbií a strachu, chiromantie, angeochirologie, horoskopy v našem životě, orgonity, homeopatie, přírodní léčení nemocí, šamanské léčivé rituály aj.

Proč přijít právě k nám?
Na jednom místě můžete načerpat informace o novinkách ve zdravém životním stylu, ochutnat speciality ve veganství, vegetariánství a raw stravě, načerpat informace, jak doplnit, případně změnit svůj jídelníček, životní styl, negativní myšlení v pozitivní…někdy stačí se jen rozhodnout a Váš život může být harmonický a vyvážený.

Místo konání akce: OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, Černá louka 3235, Ostrava
Datum začátku akce: 22. Září 2017 10:00
Datum ukončení akce: 24. Září 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.833N 18.2935E

Případné změny si prověřte na webu akce Zdraví a Duše 2017

Jméno organizátora: OSTRAVSKÉ VÝSTAVY
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce