Zemědělec&Náš chov 2017

Akce Lysá nad Labem

Zemědělec&Náš chov 2017
Výstavy
Web organizátora:
www.vll.cz
Další akce ve městě Lysá nad Labem

Zemědělec&Náš chov 2017

Podzim je vždy příznivý, když sedlák není lenivý!

Nejste si jisti, zda víte, jak správně uložit zahradu k zimnímu spánku? Na všechny Vaše otázky jistě najde odpovědi na výstavě podzimní ZEMĚDĚLEC a NÁŠ CHOV 2017! Již po 47. se uskuteční výstava podzimní Zemědělec, která proběhne od 5. do 8. října 2017 na výstavišti v Lysé nad Labem. Nejen rady a pomůcky k zazimování zahrady naleznete na výstavě, ale spoustu dalších zajímavostí, mezi které jistě patří i bylinky, jejich pěstování, používání, skladování, dále také novinky v pěstování, zpracování a konzumaci brambor. Více než 200 firem vám nabídne k prodeji zemědělskou techniku, zemědělskou mechanizaci, zemědělské stavby, pěstitelské potřeby, semena, rostliny, sazenice, malou zahradní mechanizaci, nářadí, ochranné pomůcky, zahradní nábytek, hnojiva, kompostéry, zeminu, drobné zemědělské potřeby, nářadí a stavby, služby pro zemědělství, zahradnictví a lesnictví. Po celé 4 dny je pro Vás připraven velmi zajímavý odborný i zábavný doprovodný program.

Středočeské dožínky 2017
Známý režisér, herec, bavič a moderátor Jakub Kohák Vás provede akcí „Středočeské dožínky 2017“. Zapojte se s námi do slavnostního dožínkového průvodu, který projede městem Lysá nad Labem v doprovodu mažoretek, hudby Harmonie 1872, Baráčníků a dožínkového povozu až na výstaviště. Následně v hale A2 proběhne ocenění Zemědělských hospodářů Středočeského kraje roku 2017, vyhlášení výsledků soutěže Středočeský šupináč a vyhlášení soutěže Potravinářský výrobek Středočeského kraje. Oceněné potraviny s možností ochutnávky budou umístěny v hale B, kde je budete moci ochutnat i zakoupit.
Náš chov 2017
Souběžně s výstavou ZEMĚDĚLEC 2017 se uskuteční 22. výstava NÁŠ CHOV, prezentující chov hospodářských zvířat, technologie pro chov a veterinární pomůcky. Součástí je celorepubliková soutěžní přehlídka ovcí plemen clun forest a romanovských ovcí. Elitní nákupní trhy beranů plemene suffolk a zwartbles nabídnou podívanou na nejvybranější kusy z České republiky, které ocení odborníci i laici. Na své si přijdou i příznivci zakrslých koziček a kozlíků. Připraveny jsou i ukázky stříhání ovcí či tradiční spřádání ovčí vlny, chybět nebude ani nabídka ovčí a kozích specialit a sýrů.
Gastrofestival Středočeského kraje
Akce je pro všechny milovníky dobrého jídla a pití. Hlavním bodem programu bude kuchařská show s Emanuelem Ridim, který bude vařit se známymi osobnostmi. Na gastrofestivalu se představí střední odborné školy, regionální potraviny a regionální pivovary a vinaři. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program.

Na základě velkého úspěchu z loňského ročníku, naleznete i letos ve vstupní hale tombolu. V tombole můžete vyhrát velmi hodnotné a atraktivní ceny, jako je například zahradní sekačka, vrtačka, žebřík, a spoustu dalších cen.
Výstavy podzimní Zemědělec a Náš chov 2017 jsou pro veřejnost otevřeny od 5. - 8. 10, vždy od 9 do 17 hodin. Více na www.vll.cz.

Místo konání akce: Výstaviště Lysá nad Labem, Masarykova 1727, Lysá nad Labem
Datum začátku akce: 5. Října 2017 09:00
Datum ukončení akce: 8. Října 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1976N 14.8403E

Případné změny si prověřte na webu akce Zemědělec&Náš chov 2017

Jméno organizátora: Výstaviště Lysá nad Labem
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce