Žižkův vraždící palcát XLVI.

Akce Tábor

Žižkův vraždící palcát XLVI.
Festivaly
Web organizátora:
zizka.fob.cz
Další akce ve městě Tábor

Žižkův vraždící palcát XLVI.

46. pokračování festivalu ŽIžkův vraždící palcát se bude konat 23. září 2017!

POTVRZENÉ KAPELY:

MATER MONSTIFERA
Mater Monstifera jsou na „Žižkovi“ už nepaměti pravidelným inventářem, nicméně tentokrát jihočeští atmosféričtí black metalisté přivážejí zbrusu nové album „Vězení bizarních bohů“, na kterém pracovali skoro 4 roky.Album vyšlo koncem června tohoto roku jako příloha kultovního magazínu Pařát. Těšit se tak můžete na porci atmo-black metalu plného melodií a melancholie, které se Vám zaryjí pod kůži. (http://bandzone.cz/matermonstifera)

MORTIFILIA
Máte rádi Švédský death metal? Tak MORTIFILIA ze západočeské Sušice je určitě pro vás! Někteří z vás si ji určitě pamatují z loňské Metalové Brusírny, kde předvedli šílený výkon a strhli přítomné publikum, takže můžeme zaručit kvalitní metalový masakr. O jejich kvalitě určitě vypovídá i to, že dělali předskokany kapelám jako Vader, Krabathor, Master a vystoupili na známých tuzemských festivalech jako jsou Brutal Assault, Obscene Extreme, Czech Death Fest… K nám přijedou představit poslední desku z minulého roku "… WHEN I KILLED THE GOD”, při jejímž poslechu vzpomenete na Dismember v nejlepších letech. (http://bandzone.cz/mortifilia)

Diversity
Progresivní Diversity, hrají instrumentálně. Nečekejte, ale žádné uspávadlo, muzika je plná energie a dokáže i pořádně přibít k podlaze. Kapela vznikla v roce 2009 ze sólového projektu kytaristy Pavla Ševčíka, a hned následující rok vydala desku s názvem "The Last Sunrise". Po skoro sedmileté odmlce se v roce 2016 kapela rozhodla vrátit a to s příchodem Pavla Veselého (THIS RUIN) na post bubeníka a celou sestavu doplňuje Petr Ševčík na postu basáka. Před rokem natočili nové EP "Awake" v Babylon Studios, které nese velmi moderní a melodický zvuk a zahrají ho jen pro vás. (http://bandzone.cz/diversity)

Místo konání akce: Žižkův vraždící palcát festival, Kpt. Nálepky 2397, Tábor, Tábor
Vstupenky: http://www.zizka.fob.cz/
Datum začátku akce: 23. Září 2017 17:30
Datum ukončení akce: 24. Září 2017 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4324N 14.6523E

Případné změny si prověřte na webu akce Žižkův vraždící palcát XLVI.

Jméno organizátora: Žižkův vraždící palcát festival
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce