Zlín Design Market 2017

Akce Zlín

Zlín Design Market 2017
Jiné akce, Zábava, párty
Web organizátora:
www.zlin-design.cz
Další akce ve městě Zlín

Již počtvrté pořádá Zlínský zámek prodejní přehlídku mladého designu Zlín Design Market. Letos se koná o druhém adventním víkendu a stejně jako v předchozích letech nabízí designérům možnost ukázat svá originální díla a nabídnout je k prodeji. Pro návštěvníky je to příležitost k nákupu nevšedních kousků z oblasti módy, šperků, bytových doplňků či grafiky a třeba tak pořídit jedinečné vánoční dárky. „Cílem projektu je propojovat všechny generace a vzájemně sdílet novinky ze světa designu,“ uvedla za organizátory Miroslava Kupčíková.

 

Základem je prodejní přehlídka autorských designových děl, na kterou navážou i oblíbené kreativní workshopy. Během nich mají návštěvníci možnost zapojit se do tvůrčí činnosti. K vidění bude i na výstava tvorby skláře a sochaře Petra Stanického a interaktivní výstava Orbis Pictus Play.

 

Čtvrtý ročník Zlín Design Marketu bude mít otevřeno v sobotu 9. prosince od 10 do 20 hodin a v neděli 10. prosince od 10 do 16 hodin. Vstup je zdarma.

 

V minulém roce se Zlín Design Marketu zúčastnilo na šest desítek vystavovatelů z řad českých, slovenských i jiných zahraničních designérů. Dvoudenní akci navštěvuje každoročně více než 4000 lidí.

 

Projekt vznikl jako platforma pro sdílení designových novinek díky obecně prospěšné společnosti Zlínský zámek, která ve spolupráci se Statutárním městem Zlín usiluje o znovuoživení zámku a zpřístupnění jeho prostor veřejnosti.  

Jméno organizátora: Zlínský zámek o.p.s.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce