Zvíkov Bass Foundation 2017

Akce Zvíkovské Podhradí

Zvíkov Bass Foundation 2017
Festivaly, Zábava, párty
Další akce ve městě Zvíkovské Podhradí

Zvíkov Bass Foundation 2017

ZVÍKOV BASS FOUNDATION 2017
Bass Music Sound Systems Meeting
gotický hrad Zvíkov, Zvíkovské Podhradí, okres Písek
26.-28.5. 2017

Bashment Bass Foundation, Tekkirk a Roots’n’Future srdečně zvou na soundsystémové setkání v magickém prostředí „krále českých hradů“, gotického Zvíkova na soutoku Vltavy a Otavy. Zvíkov Bass Foundation 2017 navazuje na přátelský festival Zvíkovfest, který na stejném místě proběhl v roce 2015. Letošní akce proběhne o posledním květnovém víkendu a je možno se těšit na nefalšovanou atmosféru soundsystémové tancovačky, podpořené osmi poctivě nabasovanými hog scoopy.

Po roční odmlce se na taneční parkety v plné sestavě vrací pražské multižánrové uskupení Roots’n’Future. Původně vyrůstající z reggae-dubových, jungleových i freetekno kořenů, za 12 let své existence si vybudovalo solidní reputaci vycházející z nezaměnitelných DJ setů, ze spoluprací s respektovanými osobnostmi široké škály bass music i z dlouhodobě konzistentní podpory pouličního a politického aktivismu. V posledních letech pak sklízí uznání za vlastní dubovou produkci a živá vystoupení pod hlavičkami United Forces of Dub, Mustakillah Sound nebo Shakk-Attack.

Spolu s nimi se představí zakladatelé zvíkovských tanečních večírků, ostřílení zlínští matadoři Bashment Bass Foundation. S kořeny v jungleu, dubu i dubstepu se stali hlavními hybateli nabasované hudby ve zlínském kraji a jejich akce jako Sabat nebo Slavnosti slunovratu získaly nadčasovou proslulost. Respekt si zasloužili i díky vizuálnímu doprovodu svých akcí, který patří k tuzemské špičce, což prokáží mj. i společným interaktivním projektem dubového liveactu Intuitive lab. s videoartovým seskupením Moire.

A do třetice všeho dobrého nabídne do placu svou nablýskanou aparaturu i Tekkirk sound system, který byl založen v roce 2001 studenty Technické univerzity v Liberci a jehož začátek byl jednoznačně o drum’n‘bassu a jungleu. S přibývajícími léty část kolektivu stále více ovlivňoval dub, roots a steppas a právě tato frakce nyní dorazí i na letošní Zvíkov Bass Foundation.

Na akci se představí i další speciální hosté, jako např. stálice scény Dasha Fyah či Raggaultras crew, které doplní DJ Dru i VJs Taona, Screensaver a další. Rodinnou atmosféru akce doplní i jedinečná vege kuchyně z Prostoru Husitská 23, supr pivečko z družstevního pivovaru Poutník Pelhřimov i možnost perfektního koupání či výletu lodí na Orlík. Specielně pro tuto akci bude možné za velmi lidový poplatek od pátku do pondělí parkovat a kempovat v krásném akátovém lese před hradem.

Místo konání akce: Hrad Zvíkov, hrad Zvíkov, Zvíkovské Podhradí
Datum začátku akce: 26. Května 2017 20:00
Datum ukončení akce: 28. Května 2017 10:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4337N 14.195E

Případné změny si prověřte na webu akce Zvíkov Bass Foundation 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Minipárty s Karlem Šípem
Metropol, České Budějovice
HYPNOTIZÉR
Městské Divadlo, Prachatice
ČARODĚJNICKÝ SLET
Velké náměstí, Prachatice
Festival KINDERLAND 2024
Výstaviště, České Budějovice