1. filmový ples PFO 2019

Akce Brno

1. filmový ples PFO 2019
Taneční zábavy a plesy
Další akce ve městě Brno

1. filmový ples PFO

Vážení diváci,
jak jistě víte, naším cílem je nejen přinášet Vám tu nejzajímavější filmovou hudbu, která byla kdy napsána, ale zároveň představovat i nové formy, aražnmá a společenské akce, při kterých si ji můžete užít.
Velký ohlas, který mezi zúčastněnými tanečníky vyvolal náš doprovod soutěže ETDS v brněnském Babylonu v říjnu minulého roku nás přivedl na myšlenku uspořádat v Brně ples s tématikou filmové hudby. Ten zaujme své místo 14.prosince ve 20 hodin v Besedním domě.

Proč právě v Brně není asi třeba vysvětlovat. Vážíme si naší fanouškovské základy na Moravě a na Slovensku a jak jsme se již přesvdědčili, mnozí z vás rádi poznávají naše nové projekty jako jsou Smyčce PFO, Sexteto PFO nebo právě Pop Symphony Orchestra.

V repertoáru posledního zmíněného tělesa – zkráceně PSO, který se díky aranžérskému umu našeho dvorního aranžéra Radima Linharta, neustále rozšiřuje najdeme například téma z Harryho Pottera či Pána Prstenů v rytmu waltzu, Piráti z Karibiku jako tango, Mission: Impossible či Sedm statečných jako sambu a mnohé další nejen zahraniční ale i české tituly jako Pan Tau, Páni kluci, To neznáte Hadimršku.

A nebyl by to správný ples bez zajímavého programu, při kterém se můžete těšit například na předtančení profesionálního tanečního páru Andreje Šimka a jeho partnerky Marcely Šmrhové, zajímavý workshop jednoho tance pod vedením tanečníků, pěveckých a dalších vystoupení, která pro vás chystáme.

Během celého večera bude k tanci i k poslechu hrát Pop Symphony Orchestra se zmíněným ryze tanečně filmovým repertoárem a doprovodná kapela složena z členů orchestru.

https://www.youtube.com/watch?list=PL9NqmWoHgOhi1PxtzYQDzM_Rcs_blwILy&v=VsPdCZnaxJc

Začátek akce: 14. 12. 2019 20:00:00
Konec akce: 14. 12. 2019 23:59:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Muzikantský bál 2024
Metropol, České Budějovice
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
Folklorní (ne)ples 2024
PZKO Bludovice, Havířov