15. narozeniny zakázanÝovoce

Akce Praha

15. narozeniny zakázanÝovoce
Koncerty
Další akce ve městě Praha

15. narozeniny zakázanÝovoce + hosté / Praha - Gauč ve Stromovce

Kapela zakázanÝovoce slaví letos 15 let existence. Spolu s hosty JAKSI TAKSI, RECKLESS a RESUMÉ zahrají v červnu exkluzivní open-air koncert na pražské letní scéně Gauč ve Stromovce.

Vzhledem ke zrušeným festivalům v květnu a červnu kapela zakázanÝovoce nechce sedět doma na gauči a připravuje tak speciální výroční turné. První koncert se uskuteční 19.6.2020 na nové letní scéně GAUČ VE STROMOVCE, která se nachází v areálu Výstaviště na Praze 7.

Kapela zakázanÝovoce zároveň připravuje nové album, takže koncert bude okořeněný už i novými písněmi. Zazní samozřejmě i staré dobré pecky ze všech dosavadních alb.

Jako hosté se představí kamarádi z kapel JAKSI TAKSI, RECKLESS a RESUMÉ a speciálním hostem bude bývalý kytarista ŠTĚPÁN SOUKUP. V rámci playlistu nebude tedy chybět ani jeden z největších hitů kapely song Alkoholka.

Vstupné v předprodeji 250,- Kč v síti Goout.

A pozor! Vzhledem k nařízení vlády musíme dodržet danou kapacitu, takže do předprodeje je aktuálně vypuštěn určitý počet vstupenek. Doporučujeme tedy si vstupenku pořídit včas. Lupeny k zakoupení v síti Goout viz odkaz výše.

"Přijď s námi zapít narozky, oslavit příchod léta a tak trochu i tu několika měsíční bezmoc, která kvůli koronaviru poslala nejen nás, ale i celou kulturu v ČR do červených čísel. Moc se na vás všechny těšíme! Vaše zÝo"

Začátek akce: 19. 6. 2020 17:30:00
Konec akce: 19. 6. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce