4TET - Koncert

Akce Most

4TET - Koncert
Koncerty
Další akce ve městě Most

4TET - Koncert, verze V. , Most - v prodeji

Vážení,

z důvodu nemoci zpěváka Jiřího Škorpíka jsme nuceni přesunout termín koncertu v Městském divadle v Mostě z 10. prosince 2019 na 4. března 2020. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás v náhradním termínu.
_____________

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás v náhradním termínu. VM ART production, s. r. o. a skupina 4TETNová koncertní verze V. (PREMIÉRA 16.10.2018)!!
Již téměř 16 let udivuje diváky svými neuvěřitelnými pěveckými, ale i hereckými, výkony a nápady VOKÁLNÍ SESKUPENÍ 4TET. Gentlemani v cylindrech opět připravili originální podívanou. Verze V., kterou připravil se 4TETem stejný tým, jako verze předešlé, je scénicky a obsahově úplně jiná. Co ale zůstalo, je umělecky plnohodnotný, precizní a přitom osobitý projev vokálního seskupení, který se snoubí s již pověstnou dokonalostí a profesionalitou Jiřího Korna. Úžasné vokální výkony, nepřehlédnutelný design kostýmů Marie Markové a Jana Boušky, překvapivě originální pojetí aranžmá a neotřelé harmonie Jiřího Škorpíka i temperamentní herecké až "taneční" výkony některých aktérů na jevišti. To vše rozhodně nenechá nikoho chladným a odměnou jsou jim vždy vyprodané koncerty s neopakovatelnou atmosférou.

Začátek akce: 4. 3. 2020 19:00:00
Konec akce: 4. 3. 2020 21:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
RADŮZA S KAPELOU
Krušnohorské divadlo, Teplice
TOMÁŠ KLUS & Cílová skupina
Dům kultury Střelnice, Rumburk