5P Luboše Pospíšila ,,70"

Akce Kralupy nad Vltavou

5P Luboše Pospíšila ,,70"
Koncerty
Další akce ve městě Kralupy nad Vltavou

5P Luboše Pospíšila ,,70"

Připravili jsme pro vás koncert 5P Luboše Pospíšila, matadora české hudební scény s hlasem, který si nespletete a pěknou řádkou hitů na kontě (mj. Tenhle vítr jsem měl rád, Soukromá cesta do nikam, Jekyll a Hyde…).
Koncertuje s obnovenou kapelou 5P, kterou dále tvoří kytarista Mirek Linhart (Yo Yo band, Žáha...) a o generaci mladší muzikanti: klávesista a kapelník Ondřej Fencl (též Schodiště, Hromosvod, V. Merta, Marsyas...), bubenice Pája Táboříková (též Payanoia, Jasná páka) a baskytarista Martin Štec (ex-Vltava).

Protagonista prožívá jedno z nejšťastnějších období své více než čtyřicetileté kariéry. Po turné k zásadnímu albu Soukromá elegie (které před třemi lety získalo zlatou desku!) a po retrospektivním turné Route 66 k supraphonskému 13CD kompletu předloni vstoupil do Beatové síně slávy… a teď sklízí všechny ty plody a ocenění v sálech od Šumavy po Ostravu, stále častěji vyprodaných. "V předvečer" sedmdesátin si pak v říjnu 2019 nadělil své první živé album v kariéře s názvem Ostrava !!! Live. V jeho duchu a v duchu blížících se sedmdesátin se nese aktuální šňůra, která nabízí průřez celou protagonistovou kariérou - publikum se samozřejmě dočká osvědčených písniček ze zlaté éry (Tenhle vítr jsem měl rád, Soukromá cesta do nikam), včetně exkurzů do prehistorie (m.j. Doky, vlaky, hlad a boty), ale i novinek z posledního CD Soukromá elegie.

19:00 - 20:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce