62. ročník Zlín Film Festivalu

Akce Zlín

62. ročník Zlín Film Festivalu
Akce pro děti, Festivaly, Kultura
Web organizátora:
www.zlinfest.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: TEL.: +420 724 351 096 E-mail: festival@zlinfest.cz

Letošní ročník Zlín Film Festivalu se v plné parádě vrací do svého tradičního jarního termínu, konat se bude od 26. května do 1. června 2022. Návštěvníci se mohou těšit na nepřeberné množství zajímavých filmů z celého světa, s nimiž se jinde než ve Zlíně nesetkají. Do města opět zavítají také filmové hvězdy.

Šedesátý druhý ročník nejstaršího a největšího festivalu filmů pro děti a mládež letos opustí tradiční formát s hlavním tématem. Tentokrát bude tématem festival sám. Festival se chce ale letos hlavně zaměřit na vzájemnou osobní komunikaci. Po dvou letech, které lidé strávili většinou online, vyzývá všechny bez rozdílu věku, aby vypnuli své počítače, omezili e-komunikaci a vyrazili do festivalového Zlína do kina, na koncert nebo jen tak za zábavou.

Filmový i doprovodný program nabídne celou řadu možností, jak společně strávit volný čas. Návštěvníci se tak v tradičních lokacích budou moci zase setkat s filmem, divadlem, výstavami, koncerty, workshopy a tvořivými dílnami.

Na zámku a v přilehlém Sadu Svobody bude ale letos připravena zcela nová zóna pro „náctileté“, kde se mohou těšit na filmy určené právě pro ně, youtubery, virtuální realitu, večerní party a DJ na nádvoří zámku, arénu pro e-sporty před zámkem a spoustu dalších aktivit.

Organizátoři festivalu opět chystají i řadu příležitostí, kde se každý den můžete potkat s filmovými celebritami a festivalovými hosty. Jedním z takových míst je například autogramiáda v přízemí OZC Zlaté jablko, v oblíbené talk-show Festival Café na náměstí Míru nebo při procházkách po červeném koberci u Kongresového centra.

Více informací k festivalu na www.zlinfest.c

Jméno organizátora: Zlínský filmový festival
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce