7. ročník Zlín Design Marketu na zlínském zámku

Akce Zlín

7. ročník Zlín Design Marketu na zlínském zámku
Veletrhy, Výstavy
Web organizátora:
zlinskyzamek.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: info@zlinskyzamek.cz tel.: 602 560 020

Po dvouleté přestávce způsobené špatnou epidemiologickou situací se zde opět představí na pět desítek vystavovatelů. Návštěvnici si budou mít příležitost prohlédnout i zakoupit zajímavé šperky, módu, bytové doplňky, přírodní kosmetiku a další výrobky. Připraveny budou také rukodělné workshopy, občerstvení a doprovodný program.

Zlín Design Market se i letos stane místem, kde se v předvánočním čase setkají příznivci originálního českého designu. Prostor představit svoji autorskou tvorbu zde dostanou zkušení i začínající designéři.

Návštěvníci mohou opět pořídit designové kousky a neotřelé vánoční dárky od více než 50 autorů, ale také se aktivně zapojit a sami si vyrobit něco pro radost během workshopů zaměřených na děti i dospělé. Součástí akce bude i komentovaná prohlídka děl Marie Kodovské s autorem výstavy Michalem Vyhlídalem, která se koná v sobotu 27. listopadu od 15 hodin. K vidění bude i tvorba zakladatelky Zlín Desing Marketu a zlínské výtvarnice Miroslavy Ptáčkové s názvem Skrze vrstvy.

Zlín Design Market se uskuteční v prostorách 2. a 3 patra zámku. Otevřený bude veřejnosti v sobotu 27. listopadu od 10 do 20 hodin a v neděli 28. listopadu od 10 do 16 hodin. Vstupné na oba dny je 79 Kč, děti do 120 cm, ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma.

Projekt vznikl jako platforma pro sdílení designových novinek díky obecně prospěšné společnosti Zlínský zámek.

Více na www.zlin-design.cz

Jméno organizátora: Zlínský zámek
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce