AC/CZ

Akce Krnov

AC/CZ
Koncerty
Další akce ve městě Krnov

AC/CZ (top AC/DC tribute show) v Kofole + host: Nevím

Nejsvěžejší AC/DC revivalová kapela kritiky uznávaná jako nejlepší revival v ČR. Kapela ročně odehraje přes 80 koncertů a objevuje se na pódiu s přední českou špičkou naší české scény. Vystupuje během roku na velkých festivalech, motosrazech, městských slavností, firemních a soukromých akcích. Vystoupení od roku 2010 se uskutečňují jak v České republice tak Slovensku, Polsku, Rakousku a Německu. Můžete se těšit na 90 minutovou show s originálními kostýmy, nástroji, kulisy a hlavně interpretací.
Hlavním protagonistou tohoto seskupení je známý kytarista Adam Malík - www.adammalik.cz alias Angus Young, který je také členem populární kapely ČECHOMOR - www.cechomor.cz

Skupina NEVÍM 
Skupina NEVÍM vznikla jako "nejmladší rocková kapela" v České republice v roce 2002. V roce 2004 byli předskokani skupiny Kabát na turné Dole v dole. O rok později se zúčastnili putovního festivalu Pink Panther Fest s kapelami Support Lesbiens, Doga, Krucipüsk, Škwor a Kabát. Před Kabáty si kapela zahrála opět i v roce 2008 na festivalu Tatrafest, kde bylo 40 000 lidí ! Absolvovala několikrát vystoupení na festivalech Noc plná hvězd, Vysmáté léto v Kadani, Drátofest, Horečky fest, Vizovické Trnkobraní, Benátská noc a mnoho dalších. Zúčastnila se mimo jiné také mezinárodní soutěže hudebních kapel Rock Autostrada v Polsku, kde se mezi světovými kapelami umístila na 2. místě. Díky tomuto úspěchu měli tu čest předskakovat legendární polské rockové kapele TSA. Skupina se také ukázala v několika televizních pořadech jako jsou Mléčná dráha, Tak neváhej a toč, Děti patří domů, Toulavá kamera, Pop art aj. Mezi významné vystoupení patří také účast na předávání cen Anděl v ostravské ČEZ aréně. S Petrem Jandou, lídrem skupiny Olympic, nahráli v jeho domácím studiu skladbu Vlak, co nikde nestaví pro TV Nova. Olympic si kapelu pak vybral také jako předkapelu na svůj koncert v ČEZ Aréně v Ostravě.


Začátek akce: 7. 2. 2020 20:00:00
Konec akce: 7. 2. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čechomor - Letní Kooperativa Tour - open air
Amfiteátr na Horečkách, Frenštát pod Radhoštěm
MIG 21
RnR GARAGE Martinov, Ostrava
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava
METALLICA & SYMPHONY TRIBUTE SCREAM INC.
Multifunkční aula GONG, Ostrava
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava