Adam Mišík na Vánočních trzích Opava

Akce Opava

Adam Mišík na Vánočních trzích Opava
Koncerty
Další akce ve městě Opava

Adam Mišík na Vánočních trzích Opava

Zpěvák, skladatel a herec Adam Mišík se narodil 7. května 1997 v Praze hudební legendě Vladimíru Mišíkovi a jeho ženě Evě.
Mnohými fanoušky byl objeven díky účasti v první řadě nejsledovanějšího pořadu „Tvoje tvář má známý hlas“ v roce 2016. Jeho hudební kariéra ale začala již v útlém teenagerském věku, kdy zpíval s kapelou The Colorblinds. V roce 2013 jako šestnáctiletý nahrál svůj sólový debut „Parfém“ a stal se objevem roku v anketách Český slavík, Óčko a Evropa 2, deska poté vyšla v červnu 2014.

Rokem 2013 také začala jeho nepřetržitá aktivní koncertní kariéra s vlastní živou kapelou. V roce 2018 svůj um rozšířil o boxování — zahrál si boxera v seriálu „První republika,“ a tančení — zasoutěžil si v show „StarDance aneb když hvězdy tančí.“ Více se také začal věnovat dabingu, stal se totiž oficiálním hlasem Toma Hollanda, známého z role Spider - Mana.

Adam se netají zájmem o politiku a v budoucnu nevylučuje kandidaturu v místních volbách na Letné. Dlouhodobě se také věnuje dobročinným aktivitám, například pro organizaci Život dětem.

Začátek akce: 4. 12. 2019 18:00:00
Konec akce: 4. 12. 2019 19:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
TROS DISCOTEQUOS
OKO, kostel sv. Václava, Opava
DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE
OKO, kostel sv. Václava, Opava
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
EKTOMORF
Garage Club, Ostrava