Adventní trhy v Kopretině 2017

Akce Vrchlabí

Adventní trhy v Kopretině 2017
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Vrchlabí

Adventní trhy v Kopretině - přijímáme výrobky do prodeje

Také letos se můžete těšit na adventní trhy v Kopretině. Během celého adventu budeme prodávat rukodělné výrobky a dobroty vyrobené maminkami. Výtěžek půjde z poloviny na činnost Rodinného centra Kopretina a polovina na podporu rodiny Míšy Bízy, chlapce s kombinovaným postižením, kterého můžete v Kopretině také potkávat. Kromě vady sluchu, zraku a vývoje řeči má Míša také opožděný motorický vývoj a potřebuje nákladné rehabilitace, které nehradí zdravotní pojišťovna. Více o Míšovi si můžete přečíst na: http://michalekbiza.wbs.cz

A JAK MŮŽETE POMOCI VY?
Můžete nám věnovat vlastnoručně vyrobené dárečky a výrobky do adventního prodeje. V minulých letech měly úspěch například háčkované a pletené čepičky, čelenky a další drobnosti, rukodělné šperky, domácí křížaly, vánoční ozdoby, drobná keramika apod. Nosit můžete také cukroví a dobroty ke kávě, které se budou po celý adventní čas v Kopretině prodávat.

Výrobky do prodeje můžete do Kopretiny nosit během měsíce listopadu a začátkem prosince (v běžných otevíracích hodinách), ale nejlépe do 29. listopadu 2017.

Vaše výrobky udělají radost dvakrát - jednou tomu, kdo si je před vánoci koupí (a možná ještě někomu dalšímu, kdo je dostane pod stromeček) a podruhé Míšovi a jeho rodině. Letošním výtěžkem přispějeme na speciální rehabilitaci pro Míšu.

ADVENTNÍ PRODEJ V KOPRETINĚ ZAČNE 29. 11. 2017 A BUDE PROBÍHAT PO CELÝ ADVENT. Tak přijďte také nakoupit drobné dárečky pro vaše blízké.

Kopretina je zde pro Vás celý rok a snaží se dělat radost dětem i Vám rodičům. V tomto krásném vánočním čase bychom chtěli udělat radost i jedné rodině, která to nemá snadné a pomoc potřebuje.


Předem děkujeme,
tým RC Kopretina.

Místo konání akce: Rodinné centrum Kopretina Vrchlabí, Komenského 1248, Vrchlabí
Datum začátku akce: 29. Listopadu 2017 09:00
Datum ukončení akce: 22. Prosince 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6183N 15.6091E

Případné změny si prověřte na webu akce Adventní trhy v Kopretině - přijímáme výrobky do prodeje

Jméno organizátora: Rodinné centrum Kopretina Vrchlabí
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
BLEŠÁK A SWAP 26.05.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou
BLEŠÁK A SWAP 25.08.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou
BLEŠÁK A SWAP 29.09.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou
BLEŠÁK A SWAP 30.06.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou
BLEŠÁK A SWAP 28.04.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou