Aid Kid & 1flfsoap

Akce Valašské Meziříčí

Koncerty
Další akce ve městě Valašské Meziříčí

Aid Kid & 1flfsoap

Za pseudonymem Aid Kid stojí muzikant, skladatel, producent a DJ Ondra Mikula. V dubnu 2015 vydal ve vlastní režii eponymní debutové album, které vzbudilo pozitivní kritický ohlas (vč. ceny Vinyla pro Objev roku). Na druhé desce, Cinematographer’s Journal opouští klubový sound a zkoumá ambientní plochy, piano a živé nástroje. Třetí deska Collection z roku 2021 je pak návratem k tanečně laděné elektronice. V současné době působí v audiovizuálním kolektivu Lunchmeat, věnuje se filmové a scénické hudbě nebo proniká do galerijních prostorů.
Sólové koncerty staví na improvizaci svých skladeb s pomocí analogového i digitálního hardwaru. V rámci DJ setů se zaměřuje na aktuální klubové trendy, experimenty, ale i poslechovou elektroniku.

1flfsoap - urbanizovaný šohaj a znuděný Brňák! Živé bicí s kytarou a synťáky a syrový sound ukazují temnou stranu živé elektroniky. 1flfsoap vytváří taneční sety s nepředvídatelným koncem. Dva borci (Michal Janík, Lukáš Palán), jejichž cykly se synchronizovaly už dávno, akorát pomocí midi kabelu. Duo, které chce vyhnat z měst zápach electroswingu!

na místě 200 Kč, v předprodeji 250 Kč

 

21:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
LOLLIPOPZ - BLÁZNIVÁ SHOW
Dům kultury, Uherský Brod
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Dům kultury, Kroměříž
THE BACKWARDS - Beatles revival
Kongresové centrum Zlín, Zlín