Alkinoos Ioannidis

Akce Brno

Alkinoos Ioannidis
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Alkinoos Ioannidis + support: Jannis Moras & Banda

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK ZDE/TICKET PRESALE HERE:
- www.smsticket.cz/vstupenky/11357-alkinoos-ioannidis
- goout.net/cs/koncerty/alkinoos-ioannidis+jannis-moras-banda/uxvoc/

Alkinoos Ioannidis platí v současnosti za jednoho z nejvýznamnějších řeckých písničkářů, a to jak v Řecku a na Kypru, tak celosvětově. Za 25 let na scéně napsal na sto písní, které sám zaranžoval i nazpíval, k tomu má na kontě nespočet účastí na albech svých kolegů, ať už jako autor hudby nebo textu či jako interpret. Kromě své písničkářské činnosti se věnuje i skladbě vážné hudby, jeho dílo bylo prezentováno v Petrohradě, Berlíně, na Kypru a v Řecku.
Ioannidisova hudba se vyznačuje mnohostí směrů a žánrů – vedle sebe najdeme prvky tradiční řecké a obecně východní hudby, hudby vážné i směrů moderních jako je například folk, rock anebo pop.
Ioannidis má na svém kontě více než 1700 koncertů v Řecku a na Kypru a stovky koncertů v zahraničí, pravidelně navštěvuje města jako New York, Chicago, Berlín, Amsterdam, Paříž, Curych, Melbourne, Tel Aviv a další. V České republice se objevil poprvé na jaře roku 2015 v Praze, poté o rok později tamtéž.
Koncert v Brně bude výjimečný hned z několika důvodů – jednak půjde o Ioannidisovu premiéru v tomto městě a dále to bude po 50 letech poprvé, co Brno navštíví významná řecká osobnost z oblasti hudby. K tomu zpěvák vystoupí solo pouze s kytarou a zahraje písně v aranžmá, v němž byly původně napsány. Třešničkou na dortu této akce je skutečnost, že Ioannidis přijede na pozvání jednoho ze svých největších fanoušků a současně rovněž hudebníka Jannise Morase, frontmana kapely Jannis Moras & Banda, která zahraje na koncertě jako support.

Předprodej vstupenek probíhá v sítích SMSticket a GoOut, případně v prodejně Indies (Poštovská 2) nebo v Informačním centru TO JE Brno (Panenská 1).

Jak funguje SMSticket: Po zaplacení převodem či online platbou Vám vstupenka přijde jak do mobilu, tak na e-mail. Znovu Vám přijde v den koncertu. U vstupu se poté stačí prokázat buď vytisknutými vstupenkami z e-mailu či danou smskou.


Ο Αλκίνοος μόνος, χωρίς επί σκηνής συμμάχους, παίζει το παιγνίδι των τραγουδιών. Έτοιμος για την ανοιχτοσύνη στα άπειρα ενδεχόμενα της στιγμής και της συνύπαρξης.

Πρόκειται για συναυλίες ακρόασης αλλά και συμμετοχής. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια
τα τραγούδια. Γυμνά, όπως γεννήθηκαν, ευάλωτα, αλλά και δυνατά όσο ποτέ, στέκονται
μπροστά μας. Διηγούνται μιαν ιστορία, μια σκέψη, ένα περιστατικό, για να βιώσουν μαζί μας την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μετατροπή του μοναχικού σε
συλλογικό, την προσωρινή αθανασία.

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε μικρούς χώρους, αλλά και σε χώρους πολλών χιλιάδων θέσεων, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού και το Θέατρο Δάσους.

Místo konání akce: MELODKA, Kounicova 20/22, Brno
Datum začátku akce: 22. Dubna 2018 19:00
Datum ukončení akce: 22. Dubna 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2031N 16.6009E

Případné změny si prověřte na webu akce Alkinoos Ioannidis + support: Jannis Moras & Banda

Jméno organizátora: Jannis Moras & Banda
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce