Anime Jikan 2019

Akce Děčín

Anime Jikan 2019
Akce pro děti
Další akce ve městě Děčín

Anime Jikan 2019

Otevřená akce s anime tématem, hrami, programem pro děti, mládež i dospělé.
Mimo základní sekce, kde si budou moci návštěvníci vyzkoušet Kinekt, taneční podložky, konzolové hry či hry deskové a karetní, najdou u nás program speciální, jako soutěže, hry o ceny, NekoCafé, přednášky a workshopy apod.
Na akci je jednotné vstupné a po jeho uhrazení je vše přístupné zdarma (samozřejmě s vyjímkou občerstvení a prodejních upomínkových předmětů a případných prodejců). Pro nováčky akce funguje tak, že prakticky vše co na akci bude je možné si kdykoli vyzkoušet, zahrát, účastnit se turnajů a soutěží.

Program a jeho konkrétní podoba je v řešení až do zahájení akce a jeho finální podoba bude známá až opravdu těsně před zahájením.

Prozatím prozradíme, že poprvé bude Jikan laděn do jednotného tématu a to prostředí elfů. Letošní tématický ročník z hlediska všeho elfského mají na starosti Koulák a Iroci.

EDIT: níže uvedené info je v plánu na 99%, Akce je ještě daleko a do té doby může nastat mnoho změn od časové organizace akce po cokoli jiného. Datum je ale 100%.

-------------------------------------
Organizační informace:
Vstupné: 30 Kč
Spaní v místě: od cca 22:00 budou vyhrazeny prostory pro ty, kteří nevydrží být vzhůru přes noc (vlastní věci na spaní si vezměte - spacák, karimatka), počet míst je omezen, ale většinou se lidé vždy nějak porovnali
Občerstvení: bude zajištěn prodej základních životaudržujících potravin :)
Šatny: samoobslužné šatní skříňky, bez ramínek a vešáku. Zdarma. Při ztrátě klíče poplatek 50 Kč za otevření.
-------------------------------------
OTEVÍRACÍ DOBA
sobota 10:00 - 21:00 (bez věkového omezení)
sobota 21:00 - 10:00 neděle / přes noc POUZE PRO 14+ LETÉ
Pro účast nezletilých ve večerních hodinách po 21:00 je nutný souhlas rodiče napsaný na papíře s telefonním kontaktem na rodiče a podpisem viz níže.
Večerní účast mladších 14 let pouze po domluvě....v případě schválení je nutná účast dospělé osoby, která za tohoto člověka bude zodpovídat a dohlížet.
-------------------------------------
INFORMACE PRO RODIČE:
1. v místě akce platí zákaz alkoholu a tabákových výrobků a je dohlíženo na obecnou bezpečnost a chování návštěvníků v prostorách akce
2. vstup do budovy je otevřen po celou dobu konání akce a to takto: sobota 10:00 - 21:00 otevřený vstup/výstup z budovy
sobota 21:00 - 10:00 neděle / přes noc zavřený vstup/ otevřený výstup hlídaný...to znamená, že i v noci může kdokoli opustit akci, jelikož z důvodu bezpečnosti nelze východy uzamknout. I přes tato opatření organizátoři akce neručí za nikoho, kdo opustí akci, ani v případě nezletilých...pokud tedy neveříte Vašemu dítěti, že přes noc zůstane na akci a nebude se toulat Děčínem, nepouštějte ho na noční část akce!!!
3. na akci je zajištěn zdravotnický dohled
4. KAŽDÝ ÚČASTNÍK ZODPOVÍDÁ SAM ZA SEBE - zejména pokud rodič povolí účast nezletilého dítěte přes noc, organizátor nijak pohyb dětí neomezuje a pokud se dítě rozhodne o půlnoci odejít do města, nebude mu v tom bráněno!!!! Program akce je záměrně stavěn tak, aby mezi 10 - 20 hodin proběhly hlavně části atraktivní pro děti, po 20 hodině je program většinou pak volnější, vhodný spíše pro mládež a dospělé
5. V případě, že jste rodič a potřebujete doplňující informace, pište na animejikan@ddmdecin.eu nebo tel 724 882 505 - Miroslav Lochman
-------------------------------------
Propustka pro nezletilé 14+ účastníky na pobyt přes noc - nutné mít s sebou:
= rodiče prosíme, aby nezletilému napsali na papír potvrzení, že dítěti dovolují být na akci přes noc + své telefonní číslo, pokud by bylo třeba rodiče kontaktovat.

VZOR potvrzení: "Můj syn Jan Novák může být na akci Anime Jikan 2019 přes noc. Tel: 123 456 789" + podpis
-------------------------------------
Propustka pro mladší 14 let na noc - nutné mít sebou:
VZOR potvrzení: "Můj syn Jan Novák může být na akci Anime Jikan 2019 přes noc a po dobu účasti s ním je plnoletý doprovod Marcel Vopršálek (či starší sourozenec) . Tel: 123 456 789" + podpis
-------------------------------------
ALKOHOL
= není tolerován. V případě zjištění aktivního užívání, distribuce či jeho nabízení a propagace bude zabaven či bude účastník přímo vykázán z akce!!!
-------------------------------------
KUŘÁCI (cigarety či vodní dýmky apod)
10:00 - 21:00 = na území DDM zákázáno. Za plotem budou připraveny plechovky, tam je možno mimo území DDM si zapálit...vajgly ale prosím vyhazovat přímo do plechovek, nerad bych to jako každý rok zametal.
21:00 - 8:00 = v řešení, možná uděláme kuřáckou zonu u hlavního vchodu i pro dýmkaře (brány ale budou uzavřeny a stále platí zákaz alkoholu a upozorňujeme na 22:00 a noční klid.)
JAKÉKOLI PORUŠENÍ NAŘÍZENÍ = VYLOUČENÍ Z AKCE
-------------------------------------

Případně dotazy pište.

Mitsuo, hl.org
Koulák a Iroci, orgové tématu

27. 4. o 10:00 – 28. 4. o 10:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
POHÁDKY DO KAPSY
Krušnohorské divadlo, Teplice