Archeonic, Silverheads Coma, Draco Hypnalis

Akce Svitavy

Archeonic, Silverheads Coma, Draco Hypnalis
Koncerty
Web organizátora:
www.tyjatrklub.cz
Další akce ve městě Svitavy

Archeonic, Silverheads Coma, Draco Hypnalis

ARCHEONIC
http://bandzone.cz/archeonic
https://www.facebook.com/archeonic/

SILVERHEADS COMA
Projekt vytvořený spojením dvou svitavských metalových kapel z devadesátých let.

Složení:
Petr „Bedy“ Bednář – zpěv
Radek „Bob“ Bednář – kytara
Petr „Mumlay“ Šedý – kytara
Daniel „Danny“ Chmelař – basa
Miroslav „Meyra“ Ebert - bicí

Historie:

PO.O.L.S
Kapela vznikla na začátku roku 1991, ale některé skladby byly složeny už o rok dříve. Od počátku zkoušela v bývalém OK klubu, kde se natočilo v březnu 1991 i první demo „Fuckující mládež“, a ve kterém kapela zároveň odehrála i nejvíce koncertů. Po.o.l.s. ukončili činnost v roce 1994. Před deseti lety proběhl vzpomínkový koncert v Poličce a nyní se chystá několik dalších, společně s bývalými členy kapel R.N.D. a Hypnotic Face.

R.N.D.
Kapela vznikla v létě roku 1991 ve složení Tonda Janko (kytara, zpěv), Luboš Dufek (bicí), Standa Hartman (baskytara) a Petr Šedý (kytara). Kapela hrála převážně na zábavách v okolí Svitav převzaté věci od kapel jako Metallica, Slayer, Arakain a také své vlastní, což mnozí lidé zvyklí na „zahraj ovečku“ nepochopili. V roce 1992 kapela vydala kazetu s názvem BAGS FOR CORPSES, která se natáčela ve studiu Kubisound v Obecní knihovně v Lačnově. Kapela ukončila činnost mezi lety 1994-1995.

DRACO HYPNALIS
Prezentují se melodic technical death/black metalem.
Letos oslaví 17 let aktivní činnostii na koncertních pódiích. Již od prvopočátků své existence se kapela potýkala s nedostatkem talentovaných a spolehlivých muzikantů, což ve zlomovém okamžiku "bytí či nebytí" vedlo k používání automatického bubeníka. Tento jakoby "handicap" však následně dovolil umístit do jejich tvorby nejdříve doprovodné klávesové plochy, které pak díky kompozičnímu umu kytaristy a skladatele Miry přerostly v plnohodnotné party celého orchestru – jak kapela sama říká – takzvaně zavřeného do syntetizéru. Jejich diskografie čítá celkem 4 studiové zápisy: split kazetu "Nobleness Of The Storm-Gatherer" z roku 2000, debutní CD "Weavers of Unrest", které mělo být vydáno v Itálii již roku 2003, ale nakonec se nouzově realizovalo doma o dvě léta později, druhé CD "Imagination" z roku 2007, jímž započala velmi slibná spolupráce s labelem Zero Budget Productions, kde vyšel v roce 2012 i třetí – prozatím poslední disk "Balance of Moments". Tvorbu z výše uvedených hudebních nosičů kapela mnohokráte předvedla na již několika stovkách vystoupení v rámci ucelených turné, miniturné, jednotlivých koncertů či festivalů, a to jak u nás doma, tak i v zahraničí.

http://bandzone.cz/dracohypnalis

Vstupné: 120 Kč předprodej, 150 Kč na místě

Místo konání akce: Alternativní klub Tyjátr Svitavy, Purkyňova 17, Svitavy
Datum začátku akce: 16. Září 2017 20:00
Datum ukončení akce: 17. Září 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7531N 16.4715E

Případné změny si prověřte na webu akce Archeonic, Silverheads Coma, Draco Hypnalis

Jméno organizátora: Alternativní klub Tyjátr Svitavy
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
JELEN- KONCERT SVITAVY
areál před KC Fabrika, Svitavy
HABERA&TEAM – TOUR 100
Enteria Aréna, Pardubice
JELEN- KONCERT SVITAVY
areál před KC Fabrika, Svitavy
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice