ATMO music v Benešově

Akce Benešov

ATMO music v Benešově
Koncerty
Další akce ve městě Benešov

ATMO music v Benešově

ATMO a jejich koncert v Benešovském clubu X
Vstupenky zde : https://goout.net/cs/listky/atmo-music/siag/
27.3.2020


ATMO music je hudební skupina, která vznikla v roce 2012 a skládala se původně ze dvou členů: Raper a textař Kryštof Peuker (HANK) a hudební producent Ondřej Turták (ODD). Jedná se o kapelu, která má na kontě dvanáct singlů, dvě desky, 80 milionů zhlédnutí na YouTube a přes 135 tisíc odběratelů. Je součástí tvorby rappera Lipa, Sebastiana Navrátila, Jakuba Děkana a Chrise, kde se podílí na produkci a textech. Oba původní členové kapely pocházejí z Liberce a tvorba vychází primárně z rapu, ale je zasazena do melodických písní, které mají převážně zpívaný refrén. Jejich nejznámější díla jsou písně Valerie, Ráno a Andělé. Singl Andělé se dokonce stal na krátkou dobu druhým nejhranějším singlem v Česku. Dne 20. 5. 2016 vyšlo jejich 2. album s názvem Sen. Letní dvanáctý singl nese název Trofeje, stejně jako podzimní Tour 2017, která měla 20 zastávek po celé České republice.

Na konci roku 2017 ODD ohlásil konec působení v kapele. Kryštof Peuker pod jménem HANK, vydává svou první sólo desku s názvem OCEÁN.

V srpnu roku 2019 HANK (Kryštof Peuker) oznámil návrat skupiny společně s Ondrou Laubem (DJ Ask), ale bez původního člena ODD.

Na konci roku 2019 kapela ATMO music ohlásila svou tour s názvem ZPÁTKY NA TOUR, kde zazní písně z předchozích alb, sólové desky Hanka, ale také novinky z připravované třetí desky. To všechno mohou fanoušci slyšet v podání celé kapely ve složení Hank, DJ Ask, Mahoney (kytara), Richard Gärtner (bicí). K této tour bude také patřit Sofian Medjmedj, který zahraje se svou kapelou na všech jedenácti zastávkách po celé České republice.

www.instagram.com/atmo_music

http://www.atmomusic.cz/

Předprodej: Goout : https://goout.net/cs/listky/atmo-music/siag/


Koncert je přístupný od 15+, mladší pouze v doprovodu rodinného zástupce 18+)

Začátek akce: 27. 3. 2020 21:00:00
Konec akce: 28. 3. 2020 4:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Petr Špaček a Band
Škoda Muzeum, Mladá Boleslav
PROTHEUS A KOMUNÁL
Dům kultury, Mladá Boleslav