AusterlitzMan

Akce Slavkov u Brna

AusterlitzMan
Sportovní akce
Další akce ve městě Slavkov u Brna

AusterlitzMan

Letošní ročník závodu AusterlitzMan aneb Triatlon pro každého proběhne 31. srpna 2019 v prostorách koupaliště, golfového hřiště a obory ve Slavkově u Brna. Jedná se o triatlon v distancích 10% železného muže, trať má tedy parametry 400 m plavání, 18 km jízdy na kole (terénem) a 4,2 km běhu. Akce je určena pro sportovce všeho druhu, kteří jsou podle pohlaví a věku rozděleni do kategorií. Zúčastnit se mohou i děti od 6 let, pro které je připravena kratší trať.

Na závod je možné se přihlásit prostřednictvím webového formuláře či přímo na místě před startem závodu. Výhodou přihlášení přes web je nižší cena startovného a možnost objednání účastnického trička.

Přihlášky přes web je možné podat do 23. 8. 2019, budete-li si však chtít objednat účastnické tričko, je nutné přihlášku podat nejpozději do 16. 8. 2019 – později již nebude možné tričko v rámci přihlášky objednat. Přihláška je platná pouze po uhrazení startovného na účet pořadatele nejpozději 1 pracovní den po uzavření přihlášek. Pro podrobnější informace viz propozice závodu.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce