AUTOGRAMIÁDA JEZDCŮ BARUM RALLY JIŽ V ÚTERÝ VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

AUTOGRAMIÁDA JEZDCŮ BARUM RALLY JIŽ V ÚTERÝ VE ZLATÉM JABLKU
Auto Moto, Setkání a srazy, Sportovní akce
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz
Další akce ve městě Zlín

Barum Rally je před startem a ti nejlepší rally jezdci jsou již ve Zlíně. Fanoušci, kteří chtějí získat jejich autogram nebo společnou fotografii, budou mít první příležitost k setkání už v úterý 21. srpna od 19 hodin, kdy do obchodního centra Zlaté jablko na autogramiádu dorazí například český mistr Jan Kopecký nebo španělský pilot Dani Sordo, kteří patří k favoritům závodu.

Netrpělivě očekávaný 48. ročník Barum Czech Rally Zlín je konečně tady. A ještě než se jezdci pustí na trať závodu, zavítají vybrané posádky do obchodního a zábavního centra Zlaté jablko na tradiční autogramiády. První z nich proběhne 21. srpna od 19 hodin a zúčastní se jí celá řada populárních závodníků.

 Fanoušci se mohou těšit na několikanásobného vítěze Barumky Jana Kopeckého, Jana Černého, Filipa Mareše, zlínského pilota Jaromíra Tarabuse, Antonína Tlusťáka či Tomáše Pospíšilíka. Ze zahraničních jezdců účast přislíbil španělský pilot a jeden z favoritů závodu Dani Sordo, který do Zlína zavítá vůbec poprvé.

Druhá z plánovaných autogramiád se uskuteční ve Zlatém jablku ve čtvrtek 23. srpna od 19 hodin, a to s posádkami Star Rally Historic.

 

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce