Autogramiáda M. Viewegha

Akce Zlín

Setkání a srazy
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: +420 571 817 111

Na nejúspěšnějšího současného českého spisovatele Michala Viewegha se mohou těšit návštěvníci obchodního centra Zlaté jablko ve Zlíně. Do zdejšího knihkupectví Luxor zavítá u příležitosti vydání své nové knihy „Muž a žena“. Autorské čtení a autogramiáda se uskuteční ve středu 16. května od 18 do 20 hodin.

Oblíbený spisovatel Michal Viewegh, podepsaný pod tak známými knihami jako jsou „Báječná léta pod psa“, „Účastníci zájezdu“ či „Román pro ženy“, se představí zlínskému publiku. Autor desítek románů, novel, povídek a fejetonů přijede do knihkupectví ve Zlatém jablku uvést svou nejnovější knihu „Muž a žena“.

Náplní večera bude autogramiáda i autorské čtení z nové knihy. Tento „malý dvojromán“, složený z novel „Family Frost“ a „Čarodějka z Křemelky“, je napsaný v typicky vieweghovském humorně ironickém stylu. Nechybí ani autobiografické prvky, kniha je zábavná a osvěžující.

Jedinečná příležitost setkat se a promluvit si se spisovatelem Michalem Vieweghem a poslechnout si ukázky z jeho poslední knihy se naskytne ve středu 16. května od 18 do 20 hodin v 1. poschodí obchodního centra.

Více na www.zlatejablko.cz

KONTAKT:

Tel.: +420 571 817 111

Mail: info@zlatejablko.cz

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
AUTO - MOTO BURZA A BLEŠÍ TRHY SVITAVY
Plochodrážní stadion Hálkova7,na konci Svitav,směr Polička, Svitavy