Automobilový závod do vrchu Hronovské Zatáčky 2019

Akce Hronov

Automobilový závod do vrchu Hronovské Zatáčky 2019
Auto Moto
Další akce ve městě Hronov

Automobilový závod do vrchu Hronovské Zatáčky

Srdečně vás zveme na dlouho očekávaný, a již 9 let neuskutečněný závod do vrchu v Hronově - směr Studénka. První závod do vrchu na této trati se konal roku 1971 jako v pořadí třetí závod do vrchu MČR, tehdy pod názvem "O putovní cenu ČKD Hronov". Doposud poslední závod se konal roku 2010. Od té doby uběhlo v "amatérském motorsportu" několik změn, víme však, že mnozí z vás o závodech do vrchu právě tady v Hronově určitě hodně slyšelo a moc rádi vybereme několik z vás, kdo budete mít tu čest na této skvělé a dost technické trati poměřit schopnosti svého vozidla (a sami sebe) s ostatními vybranými jezdci.

Závody budou amatérské, povinná pouze bezpečnostní přilba.
Přihlášky upřednostňujeme předem nejpozději do 24.8.2019.! Počet jezdců pro závod je limitován.!

Přihlášky s kontaktem na jezdce (tel.cislo) společně s informacemi o proporcích auta (typ pohonu, obsah motoru + palivo) a fotkou závodního automobilu, zasílejte na email: starracingteam@email.cz .
Přihlášky předem jsou pro nás nezbytné pro určení a rozvržení kategorií pro závod (chceme se vyhnout tomu, že bude někdo závodit ve své kategorii sám nebo že bude počet jezdců v jednotlivých kategoriích velmi málo).
Po přijetí predpřihlášky na email bude účastníkům zasláno odpovědi číslo účtu a veškeré informace potřebné pro závod. Tím bude vaše přihláška oficiálně potvrzena a budete zařazeni do startovní listiny.
Startovné bude předem na účet 2300,- , na místě v den závodu 2800,-

V případě zrušení závodu/změny termínu či jakéhokoli problému budou všichni účastníci ihned informováni předem, v případě neočekávaného zrušení závodu budou všechny startovné placené předem vráceny v plné výši.
Harmonogram: přihlášení k závodu a technické přejímky nejdéle do 8:00
Začátek tréninků 9:00 (pokud budou všichni jezdci přihlášení a připraveni dříve, začneme samozřejmě jezdit ihned)
První start ostrých kol 13:00

Případné dotazy, či připomínky pište na email starracingteam@email.cz , nebo volejte na telefonní číslo +420739127104
Budeme se těšit a uděláme maximum pro to, aby si všichni jezdci co nejvíc zajezdili a aby celý závod proběhl v klidu, bez jakýchkoli organizačních problémů.

Sobota 7. září 2019 v 7:30 až 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce