Balet nablízko II.

Akce Praha

Balet nablízko II.
Divadlo
Web organizátora:
bohemia-balet.cz
Další akce ve městě Praha

Balet nablízko II.

Bohemia Balet si v prosinci připravil i druhý Balet na blízko, kde ukáže více ochutnávek ze svého repertoáru a jednu obnovenou premiéru. Přijďte se podívat!

Balet nablízko jsou představení souboru Bohemia Balet uzpůsobena pro komorní scény, kde má divák šanci lépe vnímat jednotlivé detaily, nevyjádřené pohnutky, letmé mezihry. Tato představení vyžadují od protagonistů precizní provedení, ale především nadšení a prožívání jednotlivých rolí. Díky tomu má divák možnost proniknout k jednotlivým postavám, jako by se na velkých scénách asi nikdy nepovedlo. Nyní pro tato až intimní představení využívá soubor prostory Divadla Na Rejdišti, kde mohou být diváci v bezprostřední blízkosti tanečníků.

Komponovaný večer představý obnovenou premiéru Dupání choreografky Aleny Drapalíkové, několik tanečních miniatur z repertoáru souboru, ponuré drama z knižní předlohy Dům Bernardy Alby, který pro soubor upravila Hanna Litterová a závěr večera odlehčí balet Tintin a zlaté střevíce, který speciálně pro Bohemia Balet vytvořila Marika Hanušová.

Kvůli omezené kapacitě sálu, doporučujeme objednat si lístky na emailu bohemiabalet@gmail.com nebo na telefonním čísle +420 606 672 570, zbylé vstupenky budou dány do prodeje před představením přímo v divadle. Jednotné vstupné 100Kč/vstupenka. Sezení volné.

Místo konání akce: Divadlo Na Rejdišti, Na Rejdišti 1, Praha
Datum začátku akce: 17. Prosince 2017 18:00
Datum ukončení akce: 17. Prosince 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0905N 14.4157E

Případné změny si prověřte na webu akce Balet nablízko II.

Jméno organizátora: Bohemia Balet
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
LOUTKOVÉ DIVADLO: O KOBLÍŽKOVI
Restaurace Opera, Odolena Voda
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub