Bali a svobodný život

Akce Praha

Bali a svobodný život
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Praha

Bali a svobodný život.

Před rokem jsem navštívil tuto úžasnou tropickou krajinu. Ne všechno, co jsem tam chtěl vidět, jsem stihl. Ještě teď cítím tu atmosféru toho překrásného ostrova. Na mě to fakt udělalo dojem. Zřejmě se tam budu chtít vracet, dokud to ještě bude možné. (Na časy události v úvodu udalosti se nedívejte. Je tam jen to co fb umožňuje.Termíny jsou správné.) Letos bych chtěl vidět sopku Kawah Ijen. To není ta, která se právě teď probudila. Tato je na Jawě. Ale můžeme se jít podívat i na aktivní Agung, pokud nás tam pustí. Vždyť kdy uvidíte aktivní sopku jako kouří? Pak mám v úmyslu zažít rafting a jít se podívat na Nusa Penida, případně Lombok, či Gilli. Hlavně ale jde o pohodu. Takže žádné honění. Chceme si to přece užít!

Pár praktických rad pro potenciální zájemce, kteří se zatím neodvážili tak daleko, nebo si myslí, že to není v jejich finančních možnostech, či vlastních schopnostech:

1. Doporučuji si koupit letenku z Budaspešti od Qatar Airways. Je to nejlepší letecká společnost na světě a letenka vychází kolem 13 500 Kč. A je to let QR200 25.4.2018 v 17:30 hod. A nejrychlejší let. Odlétáme v 17:30 hod. 25.4. 2018 a jsme tam už 26.4. o 17:30 hod. Je tam časový posun 6 hodin.

Ale můžete si koupit letenku podle sebe. My nejsme cestovka. Já vám jen chci poradit a ukázat, jak to můžete mít levnější a neztratit na kvalitě. Loni jsem platil téměř 19 000 Kč za letenku.

Zde máte linky:
https://www.qatarairways.com/en/homepage.html
http://happyfly.cz/zpatecni-letenky-s-qatar-airways-z-budapesti-na-bali-za-12-386-kc/

2. Neberte s sebou zbytečně mnoho věcí. Tam je stále horko a vystačíte si s nějakým trikem a kraťasy.

3. Nezapomeňte na opalovací krém (raději vyšší faktor) a něco na hlavu. Také jsou dobré sluneční brýle. A když, tak tam koupíte za pár korun i Ray Ban. Je to sice fake, ale v nejhorším případě poslouží.

4. Nezapomeňte dát své bance vědět, že se chystáte do Indonésie. Předejdete zablokování své karty a ušetříte si nervy, čas a peníze. Zda si vezmete dolary nebo eura je jedno. Hlavně ale ať jsou to bankovky a vyšší nominální hodnoty. A pokud si berete jen kartu, tak je lepší mít dvě. Jedna pro případ.

5. nezapomeňte na slivovici. Kromě obveselujícich účinků je to docela dobrý a žádaný dezinfekční prostředek.

Pokud mě ještě něco napadne, co bych tu zapomněl napsat, tak vám to tady doplním. Případně se můžete ptát na to, co vás zajímá. Věřte, žev to budou fantastické zážitky.

Místo konání akce: Svobodný život, Rybná 716/24, Praha
Datum začátku akce: 25. Dubna 2018 17:00
Datum ukončení akce: 25. Dubna 2018 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0903N 14.4261E

Případné změny si prověřte na webu akce Bali a svobodný život.

Jméno organizátora: Svobodný život
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Od Nordkappu k Sahaře – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem