Barbora Mochowa & Unique Quartet

Akce Pelhřimov

Barbora Mochowa & Unique Quartet
Koncerty
Další akce ve městě Pelhřimov

Barbora Mochowa & Unique Quartet

Barbora Mochowa (* 30. ledna 1993) je česká zpěvačka, pianistka a skladatelka. Pochází z Trutnova. Její předci z matčiny strany byli Rusové, z otcovy strany Němci. V dětství se věnovala houslím, poté studovala zpěv na Pražské konzervatoři a VOŠ Jaroslava Ježka.

Několik let působila v dnes již neexistující skupině Sinuhet, se kterou v roce 2014 natočila svou první nahrávku, album Nocturno. V témže roce vydala sólový singl Rise and Shine, ke kterému vznikl i videoklip.

První sólové album Waiting for the White Raven vydala o dva roky později. V rámci hudebních cen Žebřík získala druhé místo v kategorii Objev roku. Na produkci se podílel Matouš Godík (Bratři Orffové), u dvou skladeb také Martin Peřina. Na albu Mochowou doprovází smyčcové kvarteto Unique Quartet, se kterým dodnes také koncertuje.

V roce 2019 se stala finalistkou českého národního kola na Eurovision Song Contest 2019 s písní True Colors. Ta vznikla na prvním českém songwriting campu ve spolupráci s producenty Viliamem Bérešem a Koosem Kamerlingem.

Nyní pracuje s Viliamem Bérešem na novém albu, jehož vydání se plánuje na rok 2020.

Hudba Barbory Mochowé se nese v duchu zasněného popu s prvky filmové hudby.

Předprodej bude zahájen 14.6. v 8:30 hodin.

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Rodinný den v sadech
Městské sady, Pelhřimov
VLASTA REDL & KAPELA
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov
Čarodějnice
Rybník Stráž, Pelhřimov
VLASTA REDL & KAPELA
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov