BARUM CZECH RALLY VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

Akce pro děti, Sportovní akce, Výstavy
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: info@zlatejablko.cz
Malou připomínku oblíbené akce ale mohou navštívit ve Zlatém jablku i teď. Od 14. do 23. srpna zde proběhne výstava závodních speciálů, soutěž o místo spolujezdce, beseda s ředitelem závodu i autogramiáda jezdce Miroslava Jakeše.

Ve Zlatém jablku pokračuje prázdninová zábava na plný plyn. Letošní „Barumka“ sice byla odložena, ale doprovodný program, který má své pravidelné místo ve zlínském obchodním a zábavním centru, se i přesto uskuteční. A to právě ve dnech, kdy by vrcholily přípravy závodu i očekávání fanoušků. „Od 14. do 23. srpna si zde mohou naši návštěvníci prohlédnout závodní vozy nebo se zapojit se do soutěže Poraz Jakeše a Březíka v jízdě na trenažéru o atraktivní ceny,“ zve k návštěvě Zlatého jablka jeho ředitel Jiří Kratochvíl. V přízemí prodejní galerie budou vystaveny závodní speciály Škoda Fabia R5 jezdce Miroslava Jakeše, Hyundai i20 R5 Ondřeje Bisaha a Ford Fiesta WRC. Po celou dobu bude také možné se registrovat do online Barum Czech Rally Zlín.

 Další atrakcí bude trenažér Richard Burns Rally. S ním je spojená i letošní soutěž, ve které budou mít účastníci za úkol porazit rally jezdce Miroslava Jakeše a Martina Březíka. Tři nejrychlejší, kterým se to podaří, se mohou těšit na svezení právě s Miroslavem Jakešem při testu jeho Škody Fabie R5 a na další věcné ceny. Dalších 37 výherců pak získá mikiny, permanentky na 50. ročník Barum Czech Rally Zlín, knihy či DVD. Soutěž probíhá do soboty 22. srpna do 18 hodin.

 Barum Rally ve Zlatém jablku vyvrcholí v neděli 23. srpna v 17 hodin, kdy se mohou fanoušci zúčastnit besedy s ředitelem závodu Miloslavem Regnerem nebo na autogramiádě získat podpis jezdce Miroslava Jakeše. Zároveň budou vyhlášeni vítězové soutěže Poraz Jakeše a Březíka i předány ceny výhercům.

 

Více na www.zlatejablko.cz

Jméno organizátora: Zlaté jablko, a.s.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce