BEAUTY STREET VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

BEAUTY STREET VE ZLATÉM JABLKU
Jiné akce, Kultura, Přednášky a kurzy
Web akce:
www.douglas.cz
Web organizátora:
www.douglas.cz
Další akce ve městě Zlín

Hned dvě události spojené s Parfumerií Douglas nabídne v polovině března obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Po měsíci rekonstrukce se zde ve čtvrtek 14. března za účasti modelky Simony Krainové otevírá nová, o polovinu větší prodejna, a zároveň proběhne oblíbená dvoudenní Beauty Street, ve které odborníci poradí s líčením a péčí o pleť.

Exkluzivní VIP péči mohou zažít návštěvníci obchodního centra Zlaté jablko v tradiční „uličce krásy“ Beauty Street. Make-up artisti Parfumerie Douglas budou ve čtvrtek 14. a v pátek 15. března od 11 do 19 hodin připraveni představit zájemcům aktuální trendy v líčení, doporučit vhodné přípravky z široké nabídky světových kosmetických značek i odpovídající vlasový styling. Na místě bude také profesionální fotografka, která nový look vyfotí. Vytištěnou fotografii je možné získat k nákupu zdarma, stejně jako další dárky a slevy.

 Březnová Beauty Street je první akcí Parfumerie Douglas po rozsáhlé rekonstrukci prodejny. Slavnostní otevření nové parfumerie proběhne ve čtvrtek 14. března v 11 hodin, pásku přestřihne známá modelka Simona Krainová. Na první nakupující čekají dárky k nákupu a prezentace beauty drinku Masterpiece by Simona.

 

Rezervace na hodinovou konzultaci a líčení v Beauty Street je možné provést na rezervace.douglas.cz.

Jméno organizátora: douglas
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Hledá se otrokovický Goťák
Otrokovická Beseda, Otrokovice
Burza minerálů
Radniční park, Most
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava