Běh městem šťastných lásek 2018

Akce Telč

Sportovní akce
Další akce ve městě Telč

Běh městem šťastných lásek

Benefiční sportovní happening na podporu domácího hospice Sdílení o.p.s. Nezávodní běh je vhodný pro všechny generace.

Běh pro hospic. S novými tričky
Druhý ročník Běhu městem šťastných lásek se bude sice konat až 5. srpna, ale hlavní organizátor, o.p.s. Sdílení, jej připravuje již teď. Již nyní nabízí ke koupi běžecké oblečení s logem nezávodního běhu. Ten nemusíte ani běžet, stačí jít a podpoříte tak dobrou věc. Tou je provoz mobilního hospice v Telči.
Funkční neonová trička (250,- Kč) a bavlněné sukně (330,- Kč) si mohou běžci i neběžci zakoupit v kanceláři Sdílení na poliklinice v pondělí a ve středu nebo objednat zároveň s registrací přes server www.behyprohospice.cz. Během dubna se také otevře samotná registrace běžců.
Podle TZ, březen 2018, Telčské listy 04/2018

Druhý ročník Běhu městem šťastných lásek se bude konat 5. srpna na náměstí Zachariáše z Hradce.
Start je v 10:30 hodin, registrace již od 9 hodin.
V rámci registrace jsou v prodeji funkční neonová trička a bavlněné sukně. Pro snadnější organizaci startu se, prosím, registrujte předem na www.behyprohospice.cz. Každého účastníka čeká v cíli medaile, děti dostanou i diplom. Nejrychlejší běžci budou odměněni dárkovými balíčky. Běh není měřený. Nemusíte ani běžet, stačí jít a podpořit dobrou věc. Tou je letos pořízení automobilu pro novou zdravotní sestřičku hospice Laďku, která každý den vyjíždí k pacientům v Telči a okolí.
Jana Bělíková, Sdílení, o.p.s.
Telčské listy 07 2018

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce