Běh pro Paměť národa - každý sám a přitom spolu

Akce Praha

Běh pro Paměť národa - každý sám a přitom spolu
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

Běh pro Paměť národa - každý sám a přitom spolu

Termíny Běhu pro Paměť národa 2020 jsme kvůli šíření koronaviru přesunuli na září. Ale už v sobotu 23. 5. poběžíme KAŽDÝ SÁM A PŘITOM SPOLU. Připojte se k nám!

Běžíme jen tak pro radost, kdekoli v ČR nebo v zahraničí, raději v potřebné vzdálenosti od ostatních. Datum bude stejné jako v původním termínu našeho běhu: 23. května 2020, čas vyběhnutí si určíte sami, jako trasu doporučujeme 1, 5 nebo 10 km.

Na tento běh není žádná oficiální registrace, nic se za něj neplatí. Ale pokud budete chtít, můžete vaším květnovým během podpořit Centrum pomoci Paměti národa: https://pomoc.pametnaroda.cz.
Je to náš velký aktuální projekt, v němž pomáháme pamětníkům-seniorům. Částka je čistě na vás, za jakoukoli pomoc budeme vděční. Děkujeme!
A samozřejmě budeme rádi, když se zaregistrujete na hlavní běh v září a poběžíte s námi v některém z měst nebo „kdekoli!“. Registrace: https://www.behpropametnaroda.cz. Těšíme se!

A i při květnovém běhu si chceme připomenout hrdiny - ty minulé i současné! Běžet můžeme za sestřičky a doktory, záchranáře, za všechny, co šili roušky…Ale běžet můžete tradičně i za ty, kteří se statečně chovali v minulosti – za letce RAF, odbojáře, pétépáky, politické vězně…Nebo běh věnovat vašemu dědečkovi, který je pro vás vzorem. Je to na vás, komu svůj běh věnujete!
Klasické startovní číslo si tentokrát připínat nebudeme. To si necháme až na září. Ale pokud chcete, můžete si vytisknout cedulku, kterou najdete na tomto odkazu: https://bit.ly/KazdySamaPritomSpolu Vyplnit si, za koho běžíte a před během si tohle „startovní číslo“ přišpendlit na tričko.

A když už nemůžeme běžet spolu, spojíme se v myšlenkách a on-line! Budeme rádi, když na sociálních sítích budete sdílet vaše fotky nebo videa z tohoto běhu nebo klidně i z tréninku.
Používat budeme #kazdysamapritomspolu #zavsechnycopomahaji #behpropametnaroda #pametnaroda.
A potěší nás, když fotky z vašeho tréninku nebo z běhu 23. května nasdílíte do této události. Sdílená radost = větší radost!

Těšíme se, že se k nám v květnu na dálku i v září naživo přidáte. A dáte o tom vědět ostatním!

Tým Běhu pro Paměť národa

Více info:
http://www.behpropametnaroda.cz/zmena-terminu
www.behpropametnaroda.cz


Začátek akce: 23. 5. 2020 6:30:00
Konec akce: 23. 5. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce