Běh pro Paměť národa 2021

Akce Liberec

Běh pro Paměť národa 2021
Sportovní akce
Další akce ve městě Liberec

Běh pro Paměť národa 2021

Do čtyř dnů bude letos rozložený benefiční Běh pro Paměť národa v Libereckém kraji. Trasa je vyznačena ve Vratislavicích, start a cíl pro 5 km a obrátka do druhého okruhu pro 10 km na rozcestí nad Dětským hřištěm Zámecký vrch u dřevěné sochy. Start a cíl pro 1 km stejně, trasa v menším měřítku kopíruje 5 km okruh. Trasy budou viditelně označeny po celé období 20.5.–23.5. Individuálně na ně můžete vyběhnout kdykoli v tomto období.

Tři označené tratě povedou nad dětským hřištěm Zámecký vrch v Liberci – Vratislavicích. Závod, který proběhne od čtvrtka 20. května do neděle 23. května, se musí kvůli protikoronavirovým opatřením obejít bez slavnostního hromadného startu běžeckého pole. Každý účastník se vydá na okruh sám za sebe nebo v omezeném počtu svých přátel nebo příbuzných. Uhrazením startovného přispějí závodníci Paměti národa na nahrávání unikátních svědectví pamětníků klíčových mezníků československých dějin.

Pro běh ve Vratislavicích se lze zaregistrovat na adrese www.behpropametnaroda.cz/liberec. Každý účastník závodu si může koupit v cíli kávu od nedaleké kavárny Bez konceptu 101010 a dostane k ní zákusek zdarma. Běh pro Paměť národa doplní v sobotu 22. a v neděli 23. atraktivní akce. Přímo pod závodní tratí se uskuteční majáles s koncerty hudebních skupin.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Jilemnice v pohybu
areál Kuvajt, Jilemnice
Olympijský běh
Valašské Klobouky
Jilemnice v pohybu
areál Kuvajt, Jilemnice
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč
T-Mobile Olympijský běh
Městské sady, Pelhřimov