Benefice pro Viktorku a Terezku

Akce Turnov

Benefice pro Viktorku a Terezku
Sportovní akce
Další akce ve městě Turnov

Benefice pro Viktorku a Terezku

Hvězdy televizních obrazovek, hudební vystoupení, dobré jídlo a pití, ale hlavně pomoc druhým. O tom bude první srpnová sobota v Sedmihorkách!
V sobotu 4. 8. proběhne v areálu fotbalového klubu v Sedmihorkách charitativní akce „Benefice pro Viktorku a Terezku“, jejímž cílem je vybrat finanční prostředky na nákladnou léčbu zdravotně handicapovaných dcer členů fotbalového klubu FK Sedmihorky.
Od 14:00 hodin se návštěvníci mohou těšit na benefiční utkání mezi legendami FK Sedmihorky a Realem Top Praha, kdy účast již přislíbili například komentátor Jaromír Bosák, herec Ladislav Hampl, novinář a publicista Jan Šmíd, kuchař a moderátor Jiří Babica, herec Jiří Ployhar, hokejisté Ondřej Pavelec, Petr Mrázek a Tomáš Plekanec či fotbalista Luděk Zelenka. Dres Realu Top Praha oblékají také například známé osobnosti jako Robert Záruba, Ivan Trojan, Jakub Štáfek nebo Vojtěch Dyk a sportovci – mimo jiné Dominik Hašek, Jan Koller, Patrik Berger, Vladimír Šmicer, David Pastrňák či Karel Poborský. V podvečer pak na návštěvníky čeká série koncertů, kdy vystoupí kapely Hitmakers, Seven a Nothingham.
Již od 11:00 hodin bude na celý den nachystán bohatý doprovodný program jak pro malé (skákací hrad, střelnice), tak pro dospělé (soutěže o ceny, autogramiáda, testování elektrokol).
Již nyní je však možné přispívat na transparentní účet vedený u nadace Dobrý skutek. Číslo účtu: 5005005022/2010, variabilní symbol: 82018015 (je nutné uvést VS pro správné připsání daru pod konto Viktorky a Terezky).
Fotbalový klubu FK Sedmihorky srdečně zve všechny milovníky fotbalu, zábavy a kvalitní muziky, aby v sobotu 4. 8. 2018 pomohli dobré věci!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce