Benefiční Tančírna StarDance

Akce Praha

Benefiční Tančírna StarDance
Zábava, párty
Další akce ve městě Praha

Benefiční Tančírna StarDance

StarDance má sice letos na obrazovkách České televize přestávku, ale nasát neopakovatelnou atmosféru zábavně taneční soutěže můžete i letos. Třetí ročník charitativní akce České televize a Centra Paraple, která se v pražském Obecním domě uskuteční 23. listopadu od 20.00 hod., totiž opět zahájí plesovou sezonu a pomůže lidem s postižením míchy. Zahraje Moon Dance Orchestra Martina Kumžáka, pod vedením tanečních profesionálů a známých osobností se naučíte šest standardních a latinskoamerických tanců a především pomůžete dobré věci. Výtěžek z akce poputuje v plné výši Centru Paraple.

Večerem, plným noblesy a tance, Vás provede Jolana Voldánová. K poslechu, ale především k tanci, pak zahraje Moon Dance Orchestra Martina Kumžáka. Během večera zatančí své nejslavnější choreografie pět tanečních dvojic známých z předchozích řad fenomenální taneční soutěže StarDance. Vystoupí Dana Batulková a Jan Onder, Olga Šípková s Markem Dědíkem, Leona Machálková s Michalem Necpálem, Roman Zach s Andreou Třeštikovou a Anna Polívková s Michalem Kurtišem.

Místo konání akce: Obecní dům, nám. Republiky 1090/5, Praha
Vstupenky: https://www.ticketpro.cz/spolecenske-akce/benefice-charitativni-akce/2222215-beneficni-tancirna-stardance.html
Datum začátku akce: 23. Listopadu 2017 20:00
Datum ukončení akce: 24. Listopadu 2017 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0876N 14.4282E

Případné změny si prověřte na webu akce Benefiční Tančírna StarDance

Jméno organizátora: Česká televize
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEWOMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
PRIDANÉ - SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha