BEZSTAROSTNÁ JÍZDA

Akce Praha

BEZSTAROSTNÁ JÍZDA
Akce pro děti, Kultura, Sportovní akce
Web organizátora:
www.delejcotebavi.com
Další akce ve městě Praha

Na pražskou Kampu jsou v neděli 19. května zváni cyklisté, skejťáci, longboardisté, inlineři, chodci, běžci nebo vozíčkáři. Prostě všichni, kteří se rádi hýbají, chtějí se zabavit i vyzkoušet něco nového. Již pátý ročník Bezstarostné jízdy má program zdarma pro děti, mládež i celé rodiny.

Akce na podporu bezpečného pohybu ve městě letos popáté ovládne pražskou Kampu. Odpoledne nabité zajímavým programem zde ve spolupráci s Městskou částí Praha 1 a za podpory Magistrátu hlavního města Prahy pořádá nezisková organizace DĚLEJ CO TĚ BAVÍ. Celý park Kampa bude pokrytý 30 stánky a stanovišti našich partnerů, klubů a asociací, kteří představí možnosti sportovního vyžití v dnešní Praze. Jedním z cílů je také podpořit vzájemnou slušnost a toleranci v dopravě, na cyklostezkách a ve veřejném prostoru.

Hlavní atrakcí pro milovníky adrenalinu bude Freestyle Zone a U-rampa od VSA EXTREME. Připraveny budou i exhibice, workshopy a testovací jízdy. K dispozici budou půjčovny kol, koloběžek, skejtů a jiných dopravních prostředků. Děti se mohou těšit na trampolíny, skákací hrad, soutěže či dopravní hřiště pro trénink bezpečné jízdy na kole pod taktovkou Městské policie Praha a organizace BESIP.

Představí se také partnerské sportovní kluby, u kterých bude možné si vyzkoušet různé druhy sportů, propagátoři jízdy na kole Čistou stopou, Auto*mat a Sportovní klub vozíčkářů Praha. Nebude chybět osvěta v podobě prevence rizikového chování a ukázky a nácvik první pomoci. Zábavný program obstarají kejklíři či živý jukebox Václav Tobrman.

Pátý ročník Bezstarostné jízdy je zároveň i zakončením Cyklistické akademie. Koná se v neděli 19. května od 12 do 18 hodin v parku Kampa. Vstup je zdarma. Partnery akce jsou Magistrát hlavního města Prahy, Čistou stopu, Auto*Mat, Sportovní klub vozíčkářů Praha, Koloběžky Yedoo, Bezpečné dětství u vody bez nehody, Dětský skate kemp, Trampolíny Praha a Městská část Praha 1.

Více na www.delejcotebavi.com a www.zaslusnost.cz

Jméno organizátora: dělej co tě baví
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Karma
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
MICHAL K SNÍDANI
Divadlo Bez Zábradlí, Praha
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT! 10:00
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT! 14:00
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha