Bigbítové Velikonoce

Akce Plzeň

Bigbítové Velikonoce
Zábava, párty
Další akce ve městě Plzeň

Bigbítové Velikonoce

O Velikonocích na bigbít? Do KD Šeříková! Párty na rockový způsob obstarají Kabát revival Plzeň či kapely Telefon Rock, Aušus a DOA ROCK.

Vstup od: 18:00
Start: 19:00
Místo konání: KD Šeříková
Organizátor: 2P Production, s.r.o.
www.kdserikova.eu

Vstupenky
Cena v předprodeji: 250,-
TICKETSTREAM
PLZEŇSKÁ VSTUPENKA
http://www.plzenskavstupenka.cz/cs/akce/19205-bigbitove-velikonoce

COOL TICKET - nákup vstupenek v aplikaci pro chytré telefony Android a Apple iOS.

Cena na místě: 290,-

Historie Kabát revivalu Plzeň se píše zhruba třináct let. Už tehdy hrál Marek Vondryska hity kapely Kabát v jiných kapelách, ale až později se rozhodl udělat z nich hlavní repertoár a sestavit kapelu, která by tuto touhu uskutečnila. Od té doby odehráli spoustu tancovaček, koncertů či festivalů v celém Západočeském kraji i jinde po republice. Těší je neustávající zájem rockových fanoušků, pro které si připravují stále nový „kabátí“ repertoár.

Kapela Telefon rock se veřejnosti poprvé představila v roce 1983. Již po pár letech měli v repertoáru výrazné hity, které v něm zůstaly dodnes. Kapela ve svém nejúspěšnějším období plnila letní parkety i tancovačkové sály, odehrála spoustu koncertů v regionu a navázala dokonce spolupráci s blízkým zahraničím – s německými kapelami Metallaxe a Hells Biers. Od roku 2010 hraje Telefon ve tříčlenné sestavě: Jiří „Mazák“ Černaj – kytara, zpěv, Zdeněk „Profesor“ Kotlan – basa, zpěv a Martin „Buba“ Hrubý – bicí. Za svých více než pětatřicet let existence se může pochlubit pestrým repertoárem, který si určitě najde své posluchače. Přijďte si užít melodický bigbít a energii aktuální sestavy kapely Telefon.

Kapela Aušus pochází z jihozápadního koutu republiky – Domažlic. Hraje veselý, svižný alko-punk-rock s neméně veselými texty. Personálně spřízněni jsou s výše jmenovaným Kabát revivalem Plzeň – v sestavě obou se objevili kytarista Pavel Vébr a bubeník Alan Reisich (ex Debustrol, Ferat). Takže pozor, tohle není žádný „aušus“, přichází pořádný bigbít!

Ze stejné oblasti, přesněji z Kdyně u Domažlic, je kapela DOA. Regionální legenda se před pěti lety vrátila na pódia nejen Západočeského kraje a opět se setkává se zájmem fanoušků. Opět vymetá pódia tancovaček i větších akcí a svůj melodický rock šíří mezi všechny, kdo se chtějí bavit.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce