Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

Akce Ostrava

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

S klavírním doprovodem Petra Maláska a doprovodu Bílého pěveckého sboru s hostem Janem Toužimským a Zbigniewem Czendlikem spolu s filharmonií Bohuslava Martinů

Po loňském úspěšném koncertu, který během pár dnů vyprodal Gong, slavice Lucie Bílá opět představí svůj Vánoční koncert pod názvem Bílé Vánoce Lucie Bílé II. a to v multifunkční aule Gong v Ostravě v pondělí 21. prosince v sedm hodin večer. Tento Vánoční koncert bude obohacen orchestrem ze Zlína a to za doprovodu Filharmonie Bohuslava Martinů. Koncert diriguje Miriam Němcová. Můžeme se těšit na zhruba padesát účinkujících na pódium. Všichni účinkující, ať už je to Lucie Bílá, kapela Petra Maláska s Petrem Maláskem v čele nebo filharmonie, nám pár dní před Štědrým dnem v Ostravě zpříjemní krásný sváteční večer a to tímto mimořádným koncertem, ze kterého dýchá láska, klid a kouzelná atmosféra blížícího se Štědrého dne.
Vstupenky se slevou 70% pro vozíčkáře/ky jsou k dispozici online i na prodejních místech. Doprovod hradí 100 % výše vstupného z nejlevnější vstupenky. Účastník uplatňující nárok na slevu se prokáže příslušným průkazem na místě konání akce. Vyhrazená místa jsou na ochozu nad dolními tribunami. Jiné slevy ZTP/P, ZTP, TP, dětské, seniorské a pod. nejsou poskytovány.

19:00

Přeložený koncert z 21.12.2020.

1340,- / 1090,- / 750,-
975,- vozíčkáři ZTP/P + doprovod

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
LORD OF THE DANCE 2024
Ostravar Aréna, Ostrava
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Dům kultury Akord, Ostrava