Bilej kluk na terase před Fuchsem

Akce Praha

Bilej kluk na terase před Fuchsem
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Bilej kluk na terase před Fuchsem

Série koncertů před Fuchsem pokračuje v pátek 21.8., kdy na naší terase vystoupí rapper a producent bilej kluk z kolektivu BCAA system. Friendships & chill, slunce těsně nad obzorem a šumící Praha v zádech. Start ve 20h.

"Bilej kluk. Vlastním jménem Michal Plodek. Pochází z Hradce Králové. Producent. Zcela ponořen v elektronice a naprosto zasíťován. Člen audiovizuálního kolektivu Reaper Death Seal Corporation, který kromě Plodka tvoří David Střeleček a Ivo Kováč. V roce 2016 vystoupili na pražském mezinárodním festivalu elektronické hudby a nových médií Lunchmeat. Podíleli se na fungování dnes již spící online streamovací platformy Sodastream, která v pražském klubu Punctum pořádala debaty o umění doplněné audiovizuální produkcí. Když se prokliknete na zdejší odkaz Reaper Death Seal Corporation, dostane se mimo jiné k hudbě Bílýho kluka. Za ni v roce 2018 získal cenu Vinyla za objev roku. Přítomen je i v DJském kolektivu Blazin Bullets a v pražské digitální platformě BCAA system, která například streamuje DJ sety."
https://art.ceskatelevize.cz/profil/bilej-kluk-wRWGE

https://soundcloud.com/bilejkluk



'Před Fuchsem' je série open air koncertů při západu slunce a s Prahou v zádech, kterými si chceme zkrátit čekání na chvíli, kdy vás budeme moci zase pustit na koncerty a večírky dovnitř. Vstupné je symbolických 50Kč, které zaplatíte k prvnímu drinku výměnou za pásku. Pokud budete chtít podpořit náš provoz, můžete nám k základnímu vstupnému samozřejmě přispět i vyšší částkou.

.




Začátek akce: 21. 8. 2020 20:00:00
Konec akce: 22. 8. 2020 0:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce