Blešák Třebíč na Trumpetce 28.6.2020

Akce Třebíč

Blešák Třebíč na Trumpetce 28.6.2020
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Třebíč

Blešák Třebíč na Trumpetce 28.6.2020

Máte toho doma moc? Ještě se to může hodit? Opravdu to nepatří do popelnice? Přineste to na Trumpetku! Pro jednoho harampádí, pro jiného poklad!

Čas konání je tentokráte zvolen na nedělní odpoledne, neboť už je venku krásně, romantické duše prchají do přírody a tedy je laskavé počkat, až se vrátí z lesů a nepůlit jim víkend :)

Pro přespolní: Trumpetka je třebíčská legendární hospoda, a tedy bude na místě občerstvení. Především pivínko tu mají lahodné ;)

Budeme se velice těšit na vaši návštěvu! :)


A ZDE PÁR PRAKTICKÝCH POZNÁMEK PRO PRODEJCE:
1* Kdo má zájem se zúčastnit jako prodejce, prosím pište do zpráv - kapacita prostoru je omezená, tak ať se tam nějak dobře vejdeme, případně ať včas zavelíme stop stav.

2* Jde o blešák, nikoli o secondhand, nenoste prosím takové to oblečení, kterého je všude plno - trika, mikiny apod, leda doplňkově. Pokud už "něco na sebe", tak spíše nějaké zajímavé originální kousky či doplňky.

3* Každý si své věci prodává sám. Co se neprodá, každý si musí odvézt buď zpět domů, nebo do nějakého charitního bazárku - v Třebíči máme Baltazar vedle Gymnázia (Charita - https://www.facebook.com/oblastnicharitatrebic/) a Zebru kousek od kostela Sv. Martina (Vrátka - https://www.facebook.com/vratkaos/)

4* Každý prodejce bude mít k dispozici stolek velikosti cca metr na metr. Nebo na půl stolek dvojnásobné velikosti. Je to v hospodě, stoly tam jsou :) Plus bude mít každý prostor před svým stolkem - řekněme půl metru, ať se dá procházet.

5* Poplatek za prodejní místo bude i pro tentokráte dobrovolný

6* Trumpetka se nachází v Židovské čtvrti, kde je to sice malebné, ale spojené s nevýhodou ZÁKAZU PARKOVÁNÍ. Můžete buď přijet k hospůdce, vyložit si krabice a jet někam zaparkovat, nebo někde zaparkovat a věci na prodej si donést v batohu :) Parkovat se dá pohodlně na hlavním náměstí, odkud je to na Trumpetku cca 5 minut chůze.

To je pro zatím vše, kdyby se množily stejné dotazy, doplníme EDIT :)

Krásné skoro letní dny! :)

Začátek akce: 28. 6. 2020 14:00:00
Konec akce: 28. 6. 2020 18:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce