Bleší trhy Přerov 2020

Akce Přerov

Bleší trhy Přerov 2020
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Přerov

Bleší trhy Přerov

Pravidelné Bleší trhy v Přerově po celý rok.
Možnost pořídit/prodat ojedinělé předměty i běžné věci z druhé ruky.

Vstupné se hradí při vjezdu do areálu:
20Kč obyčejné
10Kč důchodci
50Kč prodávající
děti zdarma

Parkování u haly P v areálu Výstaviště Přerov

Prodávající mohou přijíždět od 7:00h, akce probíhá v kryté hale za každého počasí, příp. je k dispozici zastřešená venkovní rampa - možnost prodávat přímo z ní.
Chcete-li se zúčastnit Bleších trhů jako prodávající, není nutné se předem registrovat, stačí ráno vzít věci - čím víc, tím líp - cena pro prodejce je jednotná (50Kč). V ceně prodejního místa je také vstup pro maximálně dvě osoby a budete-li rychlí, také prodejní stůl.
Prodejních stolů je omezené množství a přidělují se systémem kdo dřív přijde. Do haly nelze vjet autem, ale lze najet do bezprostřední blízkosti, případně prodávat zboží přímo z několik desítek metrů dlouhé rampy.
V každém případě se doporučuje prodávajícím mít prodej naaranžovaný už před osmou hodinou, kdy už přicházejí návštěvníci.
Kdo může na Bleších trzích prodávat? Kdokoli. Platí ale odlišná pravidla pro profesionální prodejce - živnostníky a běžného návštěvníka, který přišel prodávat své vlastní věci, nikoli zboží pořízené k prodeji za účelem zisku.
Co můžu prodávat? Cokoli, co neodporuje legislativě. Své nové majitele si zde našly sběratelské předměty, starožitnosti, kola a jiné sportovní vybavení, oblečení, mimi bazárek, elektronika, součástky atd.
Klademe Vám na srdce samozřejmou věc, že každý je povinen udržovat pořádek a místo v nejlepším případě opustit tak, jak vypadalo před jeho příchodem.

Začátek akce: 25. 1. 2020 8:00:00
Konec akce: 25. 1. 2020 11:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce