BLESK Vánoční Jarmark 2019

Akce Praha

BLESK Vánoční Jarmark 2019
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Praha

BLESK Vánoční Jarmark

Milujete Vánoce, sváteční atmosféru, trhy… Ale připadá vám to všude už tak nějak stejné? Langoš, klobása, svařák, jeden druh ozdob a nic víc? U nás tohle nehrozí. Blesk pro vás nachystá oslavu nejkrásnějších dní v roce nově a jinak. Přijďte na Vánoční jarmark Blesku který proběhne ve dnech 29. 11. – 22. 12. 2019 ve 3. patře slavného obchodního domu Kotva v Praze.

Co na vás čeká? Jarmark vás ohromí kvalitními, zajímavými i netradičními dárky. A to ve 28 stáncích , ve kterých se Vám během jarmarku postupně představí více než 100 prodejců z celého Česka, ke kterým byste jinak jen těžko hledali cestu. Od kreativních výrobců a řemeslníků, malých podnikatelů až po ty, kteří doma vyrábějí doslova na koleni krásné věci… A mohou vás to i naučit, víkendy totiž budou kromě jiného věnované i workshopům pro dospělé!

Když si k tomu představíte vánoční dětské dílničky a divadélko, betlém a atmosféru staročeské vesničky, na takový jarmark přece chcete vyrazit. Kromě zážitků vám kouzelné městečko připraví i něco, co jinde zaručeně nenajdete. Ježíškovu poštovní schránku! Do ní poputují dopisy, které můžete společně se svými ratolestmi napsat přímo na místě.


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
VENKOVSKÉ TRHY 2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk
Vimperské trhy 20.07.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk
Farmářské trhy 25.04.2024
Náměstí Trčků z Lípy, Světlá nad Sázavou
Klobucký hospodářský trh 2024
Tržnice před Starou radnicí, Valašské Klobouky