Bleška Poděbrady

Akce Poděbrady

Bleška Poděbrady
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Poděbrady

Bleška Poděbrady

Zveme Vás na sousedské odpolední setkání v Poděbradech. Přijďte si pohrát, potkat se s novými lidmi nebo jen posedět s přáteli. Součástí příjemného odpoledne je Bleší trh, Sousedský trh, Hrací koutek, Swap bazar. Místo je v Kubových sadech. Což je krásný park s pramenem poděbradky, v sousedství katolického kostela a blízko dětského hřiště.

◊ Pro účastníky Blešího trhu a SWAP bazaru není nutná žádná registrace ani oznámení.

◊ Zájemce o Sousedský trh prosíme o registraci a oznámení typu produkce nebo nabídky, potvrdíme následně možnost účasti.

◊ Pravidla najdete zde: http://www.bleskapodebrady.cz/pravidla-blesky/

◊ Protože Blešák nemá žádné sponzory a vše je v rukou dobrovolníků, rozhodli jsme se vybírat dobrovolný příspěvek ve výši minimálně 30 Kč, na pokrytí administrativních nákladů, zakoupením něčeho dobrého k zakousnutí. Co obsahují takové administrativní náklady – tisk, vylepení a rozvezení letáků. Náklady na kancelářské potřeby – papíry, barvy, cedule. Náklady na odvoz odpadků a ostatních potřeb.

◊ K dispozici bude otevřené veřejné WC po celou dobu akce.

◊ Podporujeme ZERO WASTE a bezobalovou domácnost, budeme rádi, pokud si přinesete svoje hrníčky nebo i jiné nádobí na dobroty. K dispozici bude možnost načepovat si nejen poděbradku, ale také si namíchat limonádu. K dipozici budou i nějaké laskominy a pohoštění.

◊ V případě špatného počasí, bude akce zrušena nebo přeložena. Při dešti se nemáme kde schovat a byly by mokré všechny deky. Silný vítr by nám vše rozfoukal. Informace bude aktuálně v den vyvěšena na www.bleskapodebrady.cz a https://www.facebook.com/bleska.podebrady/

čtvrtek v 16:00 až 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
BLEŠÁK A SWAP 28.04.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou
BLEŠÁK A SWAP 25.08.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou
Farmářské trhy 25.04.2024
Náměstí Trčků z Lípy, Světlá nad Sázavou