BLIND CHANNEL

Akce Praha

BLIND CHANNEL
Koncerty
Další akce ve městě Praha

BLIND CHANNEL

29 evropských koncertů, od skotského Glasgow až po ruský Petrohrad, se zastávkou v pražském Rock Café. To jsou finalisté letošního ročníku Eurovize Blind Channel, kteří vyrážejí na jejich první turné jako headlineři!

Finská „violent popová“ parta BLIND CHANNEL právě oznámila své "Sick & Dangerous Tour 2022", které příští rok odehraje po celé Evropě. Poté, co nedávno oznámili, že na začátku roku 2022 budou sdílet pódium s Eskimo Callboy, dělají nyní další krok a pořádají vlastní evropské turné.

BLIND CHANNEL komentují:
"Je neuvěřitelné, že se můžeme začít připravovat na rozsáhlé turné po Evropěm, při kterém budeme hlavní vystupující. Jsme také nesmírně nadšeni, že budeme hrát naše vůbec první koncerty v Rusku a že budeme moci zahrát písně z našeho čtvrtého alba. Rok 2022 bude obrovský." Pokud jste ještě neslyšeli nový singl kapely "We Are No Saints", podívejte se na něj ZDE. Finská kapela Lost Society vystoupí jako speciální host turné Blind Channel! Čtyřčlenná skupina v Praze představí své již čtvrté studiové album „No Absolution“, které je podle jejich slov "důkazem našeho růstu jako kapely, jako jednotlivých hráčů i jako autorů. Album, které jde do nejhlubších a nejtemnějších poloh, jaké jsme kdy jako kapela měli, ale zároveň obsahuje skladby, které jsou těžší a drsnější než kdykoli předtím. Tato deska je odrazem toho, co jsme jako kapela v té nejčistší podobě.“ Kapela má za sebou vystoupení i na velkých evropských podiích, jako například na Download Festival a můžeme se těšit na skvělý zahřívací set před Blind Channel!

19:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce