BOTOX

Akce Pardubice

BOTOX
Koncerty
Další akce ve městě Pardubice

BOTOX

Kapela Botox se veřejnosti představila poprvé v lednu 2018 pilotním singlem s názvem Popelář, ke kterému natočila i videoklip. Popelář se setkal s velmi kladnou odezvou a oblíbili si ho zvláště posluchači rádia Kiss. Záhy následoval ještě videoklip ke skladbě Komplex. Melancholické kytarovce, kterou chtěla kapela demonstrovat multižánrové zaměření své tvorby, v níž si každý z fanoušků dokáže najít to, co je momentálně jeho hudebnímu vkusu nejbližší.

Do třetice ve spolupráci s hudebním producentem a pianistou kapely No Name Zoli Sallaiem vydala kapela v červnu stejného roku singl a videoklip s názvem Stalker. Režie videoklipu se ujal uznávaný francouzský režisér Juan David Salazar. Hlavní roli si zahrála oblíbená novácká moderátorka Lucka Borhyová. Videoklip představila kapela premiérově v ranní show TV Nova Snídaně s Novou.

V současnosti chystají Botox první debutovou autorskou desku, která se na trh dostane na jaře letošního roku. Ochutnávkou z ní je v lednu pokřtěné EP Limited edition 2019, které během vyprodaného koncertu v pražském Lucerna Music Baru pokřtila moderátorka Lucka Borhyová, zpěvák a frontman Kabátů Josef Vojtek a herec a producent Sagvan Tofi.
Během letošního léta se kapela představí na řadě festivalů a městských slavností. Na podzim chystá první klubové turné. Fanouškům se během října a listopadu představí v 10 českých a moravských městech. Pro více informací sledujte profily kapely a Facebooku a Instagramu.

SLOŽENÍ KAPELY
Jan KOPEČNÝ – zpěv Petr RYŠAVÝ – zpěv, kytara Michael ŘÍHA – piano, zpěv Petr BIDLO – basa Matěj DIVIŠ – bicí 

Otevřeno: 19:00 Start: 20:00 Vstupné na místě: 0 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce