Bruntálský Open Mic #30

Akce Bruntál

Bruntálský Open Mic #30
Koncerty
Další akce ve městě Bruntál

Bruntálský Open Mic #30

Výroční večer zahájí ONDRA KOZÁK.
Multiinstrumentalista, člen několika kapel, skladatel, hudební lektor a autor publikací. V rámci sólového vystoupení však především kytarista a zpěvák hrající písně blízké jeho srdci. Americká folková klasika namíchaná s energickým bluegrassem, sentimentální country a autorskou invencí.

Dalším vystupujícím bude LUCIE FAŠÁNKOVÁ.
Zpěvačka a skladatelka místní kapely Večery v jednom, tentokráte sólo. Lucie svůj nezaměnitelný hlas doprovodí kytarou a také klavírem.

Na mluvené slovo se můžete tentokrát těšit na ŠTĚPÁNA MIKULKU.
Štěpána jistě znáte jako muže mnoha zájmů a aktivit. Pro tento večer se Štěpán rozhodl Vás více seznámit s jeho celoživotním projektem HLEDÁNÍ DIVOČINY se zaměřením na ruskou Kamčatku. Své vyprávění doprovodí vlastními fotografiemi a videi.

Závěr večera bude patřit ZDEŇKU BÍNOVI.
Kytarista, zpěvák a skladatel Zdeněk Bína se odjakživa inspiroval jazzovou a soulovou hudbou 70. let, působil ve skupině Walk Choc Ice a následně autorsky ovlivňil svou Anděly, kritikou i publikem oceňovanou kapelu -123 min. Nadaný multiinstrumentalista vystupuje také ve vlastním akustickém projektu a tak jej také můžete poznat na našem výročním open micu.

------------------------------

Umělecká scéna pro představení všeho druhu, kde je představována tvorba hudební, literární, cestovatelská, divadelní, taneční,... Scéna je připravována pro umělce i pro nadšence-umělce, kteří tvoří pro radost a zatím třeba jen do šuplíku. Preferujeme vlastní tvorbu. Každý je originál.

Volná možnost krátkého veřejného vystoupení I PRO PŘEDEM NEOHLÁŠENÉ. Přijďte a předveďte své umění. S sebou hudební nástroje, rekvizity a další potřebné předměty k vystupování.

VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ

Věková hranice zrušena.
Bez konvence, bez komerce, bez cenzury.


Pozvánku šiřte dále, děkujeme!
tým BOM


eiva.openmic@gmail.com
https://www.facebook.com/BruntalskyOpenMic

Začátek akce: 22. 8. 2020 18:00:00
Konec akce: 22. 8. 2020 22:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
JIŘÍ KRHUT
Národní Dům, Frýdek-Místek
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
RADŮZA
Národní Dům, Frýdek-Místek