Brutální líbánky - Diáky

Akce Frýdek-Místek

Brutální líbánky - Diáky
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.kulturafm.cz
Další akce ve městě Frýdek-Místek

Brutální líbánky - Diáky

Brutalita má mnoho podob aneb Pěšky od Mexika po Kanadu

V USA je více než desítka dlouhých, několikaměsíčních trailů, Continental Divide Trail je však bez debaty nejdelší a nejnáročnější. Vede po nejvyšších hřebenech skalistých hor napříč kontinentem od Mexika po Kanadu. Pouště, sníh, nadmořská výška, požáry, sucho, medvědi... Čekali jsme to náročné, ale skutečnost během pěti měsíců na trailu se ukázala ještě brutálnější. Těch necelých 5000 km nás s manželkou prověřilo ve všech směrech.

Naše diashow není jen o místech, kterými jsme prošli, ani nemá boží videa. Je hlavně o tom, co můžete na takto dlouhém treku zažít, o úžasných, inspirativních lidech které potkáváte, o úplně jiném životě.

Petr Kosek (1979)
Od dob studií aktivní lezec a cestovatel především po americkém kontinentu. Podnikl několik delších treků (Huayhuash, Torres del Paine circuit) a lehkých výstupů v Patagonii, Chile, Střední Americe a USA zakončených několika bigwally v Yosemitech. Když objevil dlouhé treky, podnikl téměř 5-ti měsíční 4200km dlouhý pěší průchod Pacific Crest Trail napříč nejvyššími pohořími na západě USA v roce 2012. Posledním opravdovým dobrodružstvím byl průchod 4500 km dlouhým Continental Divide Trailem po nejvyšších horách středem severoamerického kontinentu v roce 2016. Od mexické hranice po Kanadu.

Olga Kosková (1980)
Díky manželovi Petrovi objevila nadšení pro vysokohorskou turistiku. Continental Divide Trail byl jejím prvním ultradlouhým trekem. Po osmi letech života v korporátní firmě chtěla zažít opravdové dobrodružství a díky CDT treku zjistila, jak jednoduchý život může být a všem, kdo jen trochu uvažují o tom, zažít úplně jiný život ho doporučuje.


Brutální líbánky | 2017 | česky | 120 min.
Vstupné 130 Kč

Místo konání akce: Kino Vlast F≈M, Hlavní třída 112, Frýdek-Místek
Datum začátku akce: 11. Října 2017 19:00
Datum ukončení akce: 11. Října 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.6771N 18.3453E

Případné změny si prověřte na webu akce Brutální líbánky - Diáky

Jméno organizátora: Kino Vlast F≈M
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ReFashanda 2024
Černá louka, Ostrava
Karma
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
ReFashanda 2024
Černá louka, Ostrava
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Filozofie pro život
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha